canım bence eminim doktorun sana ve fiziğine yakışanı yapıcaktr.benim de 275 cc ne büyük ne küçük.300 çok ideal bi boyut bence.
Günaydın canım:) Bugün son bir kez daha görüşeceğim. Sanırım karar vermiş olacağım. Dediğin gibi estetik cerrahın profesyonel bakışına da güvenmek gerekiyor. Silikon markasını da araştırdım ve içime sindi:) Haydi bakalım...
Merhaba arkadaşlar. Ben de son 2 gündür Bursa'da 3 doktorla görüşebildim. Ve neredeyse karar verdim. Estetik İnternational'da ameliyat olmayı düşünüyorum. Doktorum Mehmet Reis... Belki Selçuk Aytaç da girebilir. 300 cc Nagor silikon önerdiler. Benim problemim meme asimetrisi olması. 2 meme arasında aşağı yukarı 80 cc var. Bir memem neredeyse hiç gelişmedi. Doktoruma kaygımın nedeninin memelerimin küçük olması değil asimetrik olması şeklinde söyledim. Dolayısıyla küçük memeden aslında cok da sikayetçi değilim. Ancak aradaki farkı kapatmak için 300 cc koymanın estetik acıdan makul olacağını söyledi. İnternetten birkaç foto baktığımda benim için bira büyük geldiBoyum 1.57 ve kilom 52. üst beden proporsiyonum da 34-36. Ne dersiniz?
canım ne yaptın görüştün mü?kararnı verdin mi merak ettim
nerdeyse aynı, boy ve kilomuz benim gögüs altı çevrem tam 80 cm senin kaç ? ben sadece görüşme yaptım ameliyat olmadım henüz ama bana da 275-300 uygun olur demişlerdi boyun kısa vs ama gögüs kafesin geniş demişdi dr. ben kas altı istediğim için 350 cc olsun istiyorum kas altında olacağı için abartı olacağını sanmıyorum gene de dr a bırakıcam son kararı tabi..
minish ben de bursadayım ve ameliyat olucam bikaç güne kadar. sen artık bu kervandan uzaklaşmışsın gördüğüm kadarıyla. ben de burun ameliyatından 2 ay sonra tamamen uzaklaşmıştım. şmdi meme ameliyatı için tekrar buralardayım. oysa bazı üyeler hep burda. ne güzel
bende bursadayımminish ben de bursadayım ve ameliyat olucam bikaç güne kadar. sen artık bu kervandan uzaklaşmışsın gördüğüm kadarıyla. ben de burun ameliyatından 2 ay sonra tamamen uzaklaşmıştım. şmdi meme ameliyatı için tekrar buralardayım. oysa bazı üyeler hep burda. ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?