fotoğraf ekleyemiyorum yaaa nasıl yapıcam hata veriyo
Canım,fotografın boyutu yüksekse ondan hata veriyor olabilir.Fotograf düzenleyici programlarla fotografların boyutunu küçültüp tekrar deneme yapabilirsin
Çok geçmiş olsun.ameliyat olanlarin süreçleri ni okumak cok heyecan verici. Sıkıntılarina ragmen gecmis gitmiş. İnşallah daha iyi olacagin gunler çabucak gelir.darisi olmayanlarin başına. .
Kizlar bugun isyerine verem savasin araci geldi,verem taramasi icin herkesin akciger filmi cekilicekmis.ameliyatimi isyerinde kimse bilmedegi icin napicagimi sasirdim, cektirsem iki tane top gibi protez cikicak ortaya yanimda kizlar olucak ,adam sorsa goguslerinizde silikon mu var diye ne derim been??kizlar da ogrenicek arkamdan konusulucak dedikoduyu disunemiyorum bile...
Stresten olcektim neyseki kizlari zor atlattim bugun.ama bu filmi cektirmem gerek napicam bi akil verin sonuclar da isyerine gelcemis,zor durumdayiii offf,yalniz ols doktora soylerim dert degil ama is ortaminda olunca kotu oldu baya...
Kizlar bugun isyerine verem savasin araci geldi,verem taramasi icin herkesin akciger filmi cekilicekmis.ameliyatimi isyerinde kimse bilmedegi icin napicagimi sasirdim, cektirsem iki tane top gibi protez cikicak ortaya yanimda kizlar olucak ,adam sorsa goguslerinizde silikon mu var diye ne derim been??kizlar da ogrenicek arkamdan konusulucak dedikoduyu disunemiyorum bile...
Stresten olcektim neyseki kizlari zor atlattim bugun.ama bu filmi cektirmem gerek napicam bi akil verin sonuclar da isyerine gelcemis,zor durumdayiii offf,yalniz ols doktora soylerim dert degil ama is ortaminda olunca kotu oldu baya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?