teşekkür ederim canım,inan başıma neler gelicek bilmiyorum ben hayatında daha ne bir dikiş, ne bir ameliyat ,ne narkoz ,ne kırık çıkık görmüş biri değilim o yüzden korkuyorum hatta narkoz ayarı yapılamaz da ölürsem diye bile korkuyorum yani.Allahım utandırma Yarabim.çok korkuyorum.tek cesaretim burda okuduğum yazılardan ibaret.bana şans dileyin ne olur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yıllardır beklediğim meme estetiği görüşmesini bugün yaptım :)
- Konu Sahibi minish 21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
canım doktora 8 gün iznimi söyledim,iyi bi duruma gelirsin toparlanırsın dedi.nikah da şubat sonu falan olur heralde işlemlerini hallettik biraz bugün gün alıcaz işte.20-25 güne nasıl olurum kızlar ameliyat olan biri anlatsın lütfen çok stresliyim:18:
Alemsin sen ya:)) anlattık ya nasıl olduğunu.Daha ne anlatalım be şekerim.Sen şimdi zaten ameliyattan çıktın ve yazılan çizilenlerin pek bir anlamı yok artık.İnşallah iyi geçmiştir hayırlısıyla sen bize anlatırsın neler yaşadığını.Çokkk kolay gelsin ve geçmiş olsunn.
canım cok tesekkür ederim,kendımi en kôtùsüne hazırlamaya calısiyorum.bu ay nikahım olucak insallah iyilesirım bıde babam anlarsa die korkuyorum annemle kardesim biliyolar.tek sıkıntı babam
Baban göğsünü açıp bakacak değil:))) Ama aynı evdeyseniz sonuçta yatacaksın kalkacaksın.Kalkıp oturman sıkıntı olacak.Tabi ki anlar birşey olduğunu.Ama kist falan aldırdım dersen o başka.Bişey taşıyamıcaksın vs vs.Artık bişey dersin babana.Takılma bunlara.
kızlar geldim tekrar,saat 2 gibi girdim ameliyata 4 gibi ciktim,çıktığımda zangır zangır titriyordum,cok fenaydı.bi türlü kendime gelemedim.konusulanları duyuyorum ama cevap veremiyorum ,gözlerimi actım ama konusamiyodum.annem baya korkmus beni öyle görünce.rengim bembeyazmış.çenem titriyomus cok.gece hastanede kaldım kızkardeşimle birlikte.hic uyumadım,hemşire düz yatmamı yasakladı,arkama yastik koyup dik pozisyonda yatirdı beni.bu sefer de sırt agrısı bi yandan gögsümdeki baskı,agrı bi yandan.yani berbat bi geceydi.3 defa kustum.narkozun etkisiydi heralde,2 kaşık corbayı,2 yudum suyu bile almadı içim.sabahı zor yaptım.Allahtan gece boyunca damar yolundawm agrı kesici verdi hemsire,o halde okadar agrım vardı yani.sabah doktorumla görüştüm 275 cc takılmış.valla biz cok beğendik dedi.3 hafta korseli sutyeni çıkarma,ara sıra çıkarıp takabilirsin,3 gün sonra falan banyo yapabilirsin dedi.su geçirmeyen bandajlar kullanmıslar,sıkıntı yok dedi.henüz bısey hissetmiyorum, hala şoktayım.ağrılarım hala çok var.bütün kesilen kaslarımın acısını duyuyorum.nefeslerim yarım yarım,yürüyebilmeme seviniyorum.sanki ayakta gezdikce daha iyiyim.yatınca ağrılarım artıyo.bu geceyi de bi gecirsem insallah bakalım
amin canım inşallah,sabırla bekliyorum.günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum yine de, lavoboya kendim gidip gelebiliyorum ,ışığı zar zor açıp kapayabiliyorum az önce yavaş yavaş da olsa pijamamı kendim giyebildim.yemek yiyebiliyorum.bunlar da bana yetiyo,kendimi yatağa bağlamadım,yatıp dinlenmek mi daha iyi gelir bilmiyorum ama ayaktayım ben dolaşıyorum ağrım olsada. bi de nefesim kesilmese çok daha güzel olucak.
kızlar geldim tekrar,saat 2 gibi girdim ameliyata 4 gibi ciktim,çıktığımda zangır zangır titriyordum,cok fenaydı.bi türlü kendime gelemedim.konusulanları duyuyorum ama cevap veremiyorum ,gözlerimi actım ama konusamiyodum.annem baya korkmus beni öyle görünce.rengim bembeyazmış.çenem titriyomus cok.gece hastanede kaldım kızkardeşimle birlikte.hic uyumadım,hemşire düz yatmamı yasakladı,arkama yastik koyup dik pozisyonda yatirdı beni.bu sefer de sırt agrısı bi yandan gögsümdeki baskı,agrı bi yandan.yani berbat bi geceydi.3 defa kustum.narkozun etkisiydi heralde,2 kaşık corbayı,2 yudum suyu bile almadı içim.sabahı zor yaptım.Allahtan gece boyunca damar yolundawm agrı kesici verdi hemsire,o halde okadar agrım vardı yani.sabah doktorumla görüştüm 275 cc takılmış.valla biz cok beğendik dedi.3 hafta korseli sutyeni çıkarma,ara sıra çıkarıp takabilirsin,3 gün sonra falan banyo yapabilirsin dedi.su geçirmeyen bandajlar kullanmıslar,sıkıntı yok dedi.henüz bısey hissetmiyorum, hala şoktayım.ağrılarım hala çok var.bütün kesilen kaslarımın acısını duyuyorum.nefeslerim yarım yarım,yürüyebilmeme seviniyorum.sanki ayakta gezdikce daha iyiyim.yatınca ağrılarım artıyo.bu geceyi de bi gecirsem insallah bakalım
Hadi çokk geçmiş olsun.Ağrılı olacağını yazmıştım.Ama daha da feci demi yazdıklarımdan.Fakat şuna sevin.Artık bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Yani bundan sonra iyiye gidecek.1 hafta sonra baya rahatlarsın.Sırt ağrın yaklaşık 2 hafta kadar sürer.Hepimiz benzer şeyler yaşadık.Kas altı olup da az ağrı oldu diyeni ben pek duymadım.En az ağrıyı ben çektim diyebilirim kas altı olmasına rağmen yine de çokkk meşakkatli bir ameliyat. Amaaaaaaaaaaaa geçecekkkk.Biraz daha sabır canım.%50 si gitti.3-4 gece pek uyku uyuyamazsın.Söyle sana ağrı kesici ile birlikte uyumanı sağlıyacak yoğun bir sakinleştirici versinler.Dr bilir onu.Hadi atlattın.Süperrrr
Geçmiş olsun canım yeni cicişlerin hayırlı olsun.Bence biraz daha sabret cicişlerini büyüdüğünü gördüğünde çektiğin acıları unutursun gibi geliyor.Darısı benim gibi olamayanların başına
Olursun merak etme.Ben olduktan sonra herkes olur.Hala inananmıyorum.Bi an geliyor olmussunnn bitmiş.Kafaya taktın mı insan yapıyor ya.
çok sağolun kızlar fıtness1 dediğin gibi hiç de kolay değilmiş gerçekten ben yinede pişmanlık,yada bu kadar acı yaşıyacağıma olmasaydım keşke duygusu yaşamıyorum acıya rağmen pişman değilim sadece ne olup bitti anlamış değilim henüz.taktıkları sutyeni de açamıyorum korkumdan.dikişler yırtılıvercek gibi geliyo yaa korkuyorum ya da böyle silikonlar yere düşüvercekmiş gibi canım yanıcak gibi korkumdan bakmadım hiç.dokununca çok sıcaklar alev alev yanıyo içi.ama akşam üzeri daha iyiydim sanki kol hareketlerim giderek açılmaya başlıyo.bi yandan da babamdan kaçıyorum boynum tutuldu sandığı için ikide bir dur ben bi masaj yapayım diye geliyo yanıma.. baba yok çok ağrıyo diyorum annem bi yandan ben bi yandan konuyu değiştiriyoruz hemen.
Geçmiş olsun canım yeni cicişlerin hayırlı olsun.Bence biraz daha sabret cicişlerini büyüdüğünü gördüğünde çektiğin acıları unutursun gibi geliyor.Darısı benim gibi olamayanların başına
amin canım inşallah darısı yaptırmak isteyen kendini göğüssüz mutsuz eden herkesin başına inşallah,eğer korkuyosan inan beni görsen tanısan var ya hayatta böyle bi operasyon geçirdiğime inanamazsın.yani ben kan alınırken renkten renge giren,biri iğne olurken bakamayan,kendi yara bandını açamayan biriyim.düşünsene tırnağım kırılırdı içim fena oluyo diye kızlara baktırırdım.yara bandıyla dolaşırdım.varmı ötesi yani...o yüzden kendime durup durup okadar şaşırıyorum ki anlatamam.yani nasıl yaptım,birkaç gün içinde ne cesaretle yaptırdım hemde bu düğün teleşında hayret ediyorum.sanırım kafaya koyduğumu yapan biri olmamdan kaynaklı bu.annem de bugün ben seni vazgeçti sanıyodum ne cesaret vallaha dedi.ben hiç vazgeçmemiştim ki...o kadar uzun zamandır araştırıyorum ve istiyorum ki...sonunda istediğimi gerçekleştirdim çok şükür.21 yaşındaydım bak 26 yaşımda oldum ameliyatımı.o yüzden hiç karamsarlığa kapılmamak lazımdı burdaki yazıları okurken öğrenciydim daha üniversitede 5 kuruşum yoktu ailemden isteyemezdim. şimdi paramı kazanıyorum,yavaş yavaş da biriktirdim.yaptırdım.maddi olarak da biriktirmek inan çok zor değil ...yani gerçekten istemekle alakalı.Allah da bi şekilde yardım ediyo gerçekten.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.bir zamanlar burda yazılanları okurken bak şimdi ben yazıyorum başımdan geçenleri hayal gibi geliyo insana...
çok sağolun kızlar fıtness1 dediğin gibi hiç de kolay değilmiş gerçekten ben yinede pişmanlık,yada bu kadar acı yaşıyacağıma olmasaydım keşke duygusu yaşamıyorum acıya rağmen pişman değilim sadece ne olup bitti anlamış değilim henüz.taktıkları sutyeni de açamıyorum korkumdan.dikişler yırtılıvercek gibi geliyo yaa korkuyorum ya da böyle silikonlar yere düşüvercekmiş gibi canım yanıcak gibi korkumdan bakmadım hiç.dokununca çok sıcaklar alev alev yanıyo içi.ama akşam üzeri daha iyiydim sanki kol hareketlerim giderek açılmaya başlıyo.bi yandan da babamdan kaçıyorum boynum tutuldu sandığı için ikide bir dur ben bi masaj yapayım diye geliyo yanıma.. baba yok çok ağrıyo diyorum annem bi yandan ben bi yandan konuyu değiştiriyoruz hemen.
Hersey bitti gitti işte.Ne güzel.Pişmanlık başta oluyor 1 hafta sonra olmuyor zaten:))) bu arada sıcaklık olması normal.İçeri bişey kondu.Hepsi geçecek meraklanma.Sakın sargıları açmaya çalışma.Zaten 1 hafta sonra açıp bakacak.Şiş ve hissiz oluyolar.Uçlar da öyle ama geçecek.Sadece zaman lazım.Kollarını fazla kullanma.Kalp hizasından yukarıya çıkarma.Sırt ağrısı çok olur ama geçiyor.Sonra harırlamıcan bak gör :))dinlen ve keyfini çıkar.2 aya şiş falan kalmıyor.İniyor hepsi.Çokk geçmiş olsun.
kızlar bugün daha iyi gibiyim.kollarım daha rahat sanki.öğlen bikaç saat dışarı çıkıp nikah günü almaya gittik.14 şubatta nikahım var.bugünden cesaret aldım galiba.göğüslerim çok sertler ama ağrılarım nasolsa hafiflemeye başladı diye 14 şubata kadar iyileşiceğimi düşünüyorum.umarım öyle olur.