kızlar bütün doğal göğüs büyütme yöntemlerini denemiş ve sonuç alamamış biri olarak 5 senenin sonunda beklediğim görüşmeyi gerçekleştirdim ,bursada prof dr. mesut özcanla görüştüm.bu akşamdı randevum.öncelikle mesut beyi ilk gördüğümde nekadar yaşlı biri olduğunu geçirdim aklımdan bi ameliyattan çıkmıştı sanırım çok yorgundu çok ilgiliydi diyemiycem ama çok tonton tatlı bi adam.muayne sırasında çok utandım ilk başta,ama doktorun karşısına geçince heyecanım geçti biraz.mesut bey bana 275cc dual plan yöntemiyle ameliyatı önerdi annem hemen tabi yapıştırdı soruyu doktor bey kızım doğum yapınca emzirmeye engel olur mu diyeburdaki araştırmalarım sonucunda bildiğim üzere olmazmış :) kollarımı kullanabilmeyi ve iyileşme sürecini sordum,1 haftaya normale dönersin dedi biraz rahatladım çünkü izin almam sorun olucaktı.iz kalmıycağını söyledi,nine sutyeni gibi bi sutyenin içine 300 cc koyup denedik.ayy okadar büyük geldiki gözüme ordaki hemşire bayana da sordum görüntüsü böyle mi olucak yoksa daha inicek mi diye böyle durur hemen hemen dedi , bana acayip büyük geldi.yani 300 ccden ziyade 275 daha iyi olur gibi ben çok minyon değilim 167 boyum 60 kiloyum fiziğim göğüsler hariç orantılı aslında ama yinede 300 çok geldi bana birde hiç göğsüm yok sanırken mesut bey kendisinin de biraz göğsü var zaten dedi.doğumlardan sonra biraz sarkmalar olabilirmiş ama beni cilt yapım çok iyi durumdaymış zannetmem sarkma olucak gibi değil dedi.genel olarak aklımda çok fazla bi soru kalmadı aslında.eğer sabah yaparsam akşama çıkarsın akşama doğru olursa 1 gece kalırsın burda dedi.ben en yakın zamanı sordum bu cumartsi akşama doğru olabilir dedi.yada şubatın 15inden sonraya.açıkçası aklımda soru yok ama beni düşündüren tek şey doktorun biraz yaşlı olması yani karşımda yaşlı ama daha dinç birini bekliyordum ve konuşurken ellerinde bi titreme gibi bişiy sezdim açıkçası bu durum kafamı karıştırdı biraz tecrübesine çok güveniyorum mesut beyin zaten başkada kimseyle görüşmedim ama beni duymakta biraz zorlanması ve ellerinin titremesi artık çok mu yaşlanmış acaba sorosunu getiriyo ve biraz endişelendiriyo.mesut beyi tanıyanlar bi fikir verebilirle mi acaba?:26:
çok çok ani bi kararla ameliyat günüme karar verdim,25 mayısta düğünüm var bu ay içinde de nikahımın olması gerekiyodu eş durumundan dolayı malesef ve ben gözümü kararttım ve ameliyata tamam dedim.2 şubat cumartesi öğlen ameliyata giricem heyecandan ölmek üzereyim.bi yandan düğün hazırlıkları bi yandan nikahın bu aya olması beni baya bi sıkıştırdı ama düğüne kadar toparlanması için malesef ilk fırsatta olmam gerekiyodu yoksa kalıcaktı çünkü gelinlik provam da var 22 şubata biraz daha iyileşmesi için hemen olmam gerkiyodu.bugün 8 gün yıllık izne ayrıldım zor bela.ve hemen doktoru arayıp kabul ettiğimi söyledim,gözümü öyle bi kararttım ki dönüşü yok. yani bu heyecanla ölmezsem 2 günde iyi,bi yandan yarın nikah işlemlerini halledip gün alıcaz,bir de nişanlımın haberi yok baamın haberi olmuycak gece kalmam gerekicek .40 takla atıyorum yaaaa:18::18:
canım okadar araştırdım ki 5 sene olmuş walla.mesut bey aklımdaki tek doktordu benim.biraz tereddüt ettim onu bi atlatabilsem bişiy kalmıycak
Valla ne diyim sana şaştım kaldım:))) nedir bu acele? Nişanlın kızmaz mı haber vermezsen? 22 Şubata şişler inmez tam olarak söylim:)) bu kadar çabuk aksiyon almandan dolayı seni tebrik ediyorum:)) inşallah herşey gönlünce olur.Şimdiden hayırlı olsun:))
bugün sabahtan gittim mesut beyle görüştüm biraz fazla önyargılı davrandım sanırımgaliba ilk görüşmemden dolayı çok garip geldi herşey,çünkü okadar çok gelen giden ,ameliyat olan varki .zaten beni de 2 şubata anca sıkıştırabildik.yoksa şubat 15ten sonraya kalıcaktım.korseli sutyenden bahsetmişti benim mi almam gerek nerden alıcam diye sordum,onlar ameliyttan sonra bedenime uygun olanı takıcaklarmış.ben almıyomuşum bunu da öğrendiğim iyi oldu.gece 4ten sonra sahur gibi yemek yemeyi bırakıcaksın dedi cumartesi öğlen 12 gibi orda olucakmışım...heyecandan ölüyorum ama daha da uzun bir süre beklemiyceğim için seviniyorum bi yandan aslında.... ne olucaksa birden olup biticeeeeeekkk
canım cok tesekkür ederim,kendımi en kôtùsüne hazırlamaya calısiyorum.bu ay nikahım olucak insallah iyilesirım bıde babam anlarsa die korkuyorum annemle kardesim biliyolar.tek sıkıntı babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?