- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
Çekilişimiz şöyle olacak:
30-50tl arası bir veya birkaç parça hediye + kırmızı yılbaşı donu + çikolata
İsteyen ev adresini, ev adresini vermek istemeyen de hediyesini teslim almak istediği kargo şubesinin adresini, adını soyadını ve telefon numarasını bana özel mesajla gönderecek. Ben de çekiliş sonunda size hediye yollayacak kişiye bilgilerinizi vericem.
Bunun yanında kendinizi tanıtacağınız kısa bir tanıtım yazısını da (bedeniniz, ayak numaranız, hoşlanacağınız hoşlanmayacağınız hediyeler vb) bana özelden yollarsanız hediye alacak kişi açısından kolaylık olur.
Güvenilirlik açısından yeni üyeler, tanınmayan üyeler çekilişe alınmayacaklar
Çekilişe Katılanlar
Evelynn
Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom
kahve85
@sevcan...
@_asmunikal_
Sarisekerannesi
Efser
KedidirKedii
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
@jooker
Hediye Topiğimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cekilis-lobisinin-kiymetli-hediyeleri.883872/
- 27 kasıma kadar katılmak isteyenler bu topik altında toplancak.
- 27 kasımdaa çekilen kurada herkes birbiriyle eşleşecek, ama kimse kendine kimin çıktığını söylemeyecek.
- 15 aralığa kadar herkes hediyesini alıp yollamış olacak.
- Hediyesi gelen burada paylaşacak.
30-50tl arası bir veya birkaç parça hediye + kırmızı yılbaşı donu + çikolata
İsteyen ev adresini, ev adresini vermek istemeyen de hediyesini teslim almak istediği kargo şubesinin adresini, adını soyadını ve telefon numarasını bana özel mesajla gönderecek. Ben de çekiliş sonunda size hediye yollayacak kişiye bilgilerinizi vericem.
Bunun yanında kendinizi tanıtacağınız kısa bir tanıtım yazısını da (bedeniniz, ayak numaranız, hoşlanacağınız hoşlanmayacağınız hediyeler vb) bana özelden yollarsanız hediye alacak kişi açısından kolaylık olur.
Güvenilirlik açısından yeni üyeler, tanınmayan üyeler çekilişe alınmayacaklar
Çekilişe Katılanlar
Evelynn
Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom
kahve85
@sevcan...
@_asmunikal_
Sarisekerannesi
Efser
KedidirKedii
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
@jooker
Hediye Topiğimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cekilis-lobisinin-kiymetli-hediyeleri.883872/
Son düzenleme: