Arkadaşlar 1 ay önce ben de burun ameliyatı oldum.Uzun zamandır olmayı düşünüyordum.Daha önceden de kbb uzmanına gitmiştim ve burnumda eğrilik olduğunu,bir tarafın daha dar olduğunu söylemişti.En sonunda karar verdim ameliyat olmaya.Tabii işin en zor tarafı da hangi doktora ameliyat olacağım idi.Karar vermek çok zor oldu.İnternetten araştırdım önce.Bu siteyle de o şekilde tanıştım.Burun estetiği ile ilgili tüm konuları,doktor tavsiyelerini okudum kaç gün boyunca,gözlerim kan çanağı gibi oldu tabii..::bbo: Neyse fazla uzatmayayım bu konuyu aile içinde de konuştuk.Daha sonra eniştemin torununun ameliyat olduğunu ve doktorundan çok memnun olduğunu öğrendim.Aynı doktorun eniştemin kızının çalıştığı yerdeki birçok kişiye burun estetik ameliyatı yaptığını ve herkesin çook memnun kaldığını araştırmalarım sonucu öğrendim.Benim için önemli olan ameliyat olanların memnuniyeti ve sonuçları gözümle görmemdi.Evet ve sonunda doktorumla görüştüm,çok ilgilendi,önemli olanın yüzümle uyumlu,doğal bir burun olması gerektiğini söyledi.Ve ameliyat günü geldi çattı.En çok narkozdan korkuyordum.Ama odadan çıkarken zaten ben sedatif ilacın etkisiyle gitmiştim.Gözümü açtığımda odamdaydım.Herşeyim çok rahat geçti.Hiçbir sıkıntım,ağrım olmadı.Tamponlarım çok küçüktü 3 gün sonra alındı.Gözlerimde ve yüzümde şişlik nerdeyse hiç olmadı diyebilirim.Burnumun estetik olarak görünümü gerçekten güzel ve çok doğal oldu.1 ay oldu ve hiçbir sıkıntım yok.Çok uzun oldu biliyorum ama ben doktor seçme ve ameliyat aşamaları konusunda çok kararsız kaldım.Herşeyi anlatmak istedim.Doktorumun adı Prof.Dr.Seyhan Çenetoğlu.Ameliyat olmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.Karar vermek zor gerçekten,doktor seçimi önemli ve bi de nasıl bir burun istediğiniz..Herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.opuyorumnanaktan:CüvCüv:
Son düzenleme: