Gelinlik Modelleri xmehtapx'in Merakla Beklenen Gelinligi !

canım hayırlı olsun güzelmiş

kızlar bende gelinlik bakıyorum pronovias bengala modeli nasıl sizce? havuzlu kır düğünü olacak

Çok güzel gelinliğiniz çok beğendim..
Umarım bittikten sonra da içinize siner.
Dantel detayına bayılıyorum bende kesinlikle gelinliğimde kullanacağım.
Balık model pek tarzım değil ama yakışana yakışıyor tabiki..
Hayırlı olsun güle güle giyin inşallah..

Gelinlik kafamda birleştigimde çok güzel ve zarif duruyor :) Zevkli bir seçim mutluluklar dilerim

Son halini de görelim :)

Bu arada, takas kısmından benim gelinliğime de bakın bir ara.

Bu eteğin işçiliği yok mu yani :) Çok zor bir etek tipi bu. Organze kumaştan bir sürü 20-30 cm genişliğinde şerit kesecekler, bu şeritleri ortadan katlayıp, dağınık ancak göze hoş gelen şekilde eteğe yerleştirip kat yerinden baz kumaşa dikecekler. Uzun iş...Ancak imkansız değil. Ankara'da modelin aynısını dikmek konusunda iyi iki yer var, hep okuyorum, Güler Cer ve HRB Elegant. İkisini çok övüyorlar forumda.

Cok tesekkur ederim Canim.

Insallah en onemli kismi bitmis hali zaten.

Dantel gelinligi cok asil gosteriyor bana gore,,inciler taslar daha basit yapiyor.

Insallah Canim,Subat en gec Mart'a kadar bekleticem sizi.

E bende bekliycem o kadar ama. :2:

Gelinliginin linkini paylasir misin ?

xmehtapx, anladığım kadarıyla deniz kızı modeli bir gelinliğin olacak, dar ve kalçayı saran. Ben boyumu daha uzun göstermek için bu modeli seçmiştim. Bana göre pofuduk kabarık etekli gelinlikler, eğer gelinin boyu kısaysa beyaz pastaya saplanmış mum görüntüsü yaratıyor. Kalça ve baldır kısmına oturan gelinlikler ise bacak boyunu daha uzun gösteriyor.

leithia'nın gelinliği --> Benim gelinliğim buydu. Farklı bir model, o yüzden herkese hitap etmeyebilir. Ben severek giymiştim.

Şimdi hatırladım ben bu tarif ettiğiniz modele benzer nerede gördüğümü;

Franc Sarabia'nın 2013 koleksiyonundan. Eteğin de dantel olması hariç sizin istediğinize çok yakın. Ben bunu görünce çok beğenmiştim...

harika bir şey bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…