balık etek hariç benim gelinliğime benzeyecek gibi, tabi benimki biraz daha kapalıydıdantelin de güzel olursa, fiziğin de süperse, süper bir gelin olacaksın inşallah, hadi kolay gelsin efendim
artı duvak o caanım inci düğmeleri örtse de,benimkinde fiyonk da vardı o da kapanmıştı,inci düğmeler çok şık görünüyor, bayılıyorumumarım duvak konusunda bir çare bulursun da o kibar, şık düğmeler kendilerini daha güzel ifşa ederler
bayıldımmm! güle güle giy canım balık modelleri genelde saçma sapan yapıyolar ama bu zarif şık o dantele ki bittim çok güzel..ben aslında kabarık istiyorum hep malesef huyumuda biliyorum kabarık olmazsa evlenmemiş gelinlik giymemiş hissedicem kendimi o yüzden garanti kabarık olucak ama bu modele bayıdım yazıyorum aklımın bi köşesine :)
ooo boy iyiymiş, bence bir problem olmaz, zaten yakışmasaydı seçmezdin. mutluluklar diliyorum tekrardan. sanırım duvak çok çok ince olursa sırttaki detaylar daha çok dikkat çeker. benimki hayal tüldü, ipek tülü hiç duymadık demişlerdi. belki ipek tül iş görür. bir de duvak uçlarında güpur olmazsa daha çok dikkat çeker sanırım sırt. taktım sırta
Tatlim yorumun icin cok tesekkur ederim.
Evet genelde balik modelleri abartiyorlar ama benim modelimi begenmene cok sevindim.
Bende hep kabarik isterdim daha dugun mevzusu ortada yokken ama artik cok klasiklesti.Tabiki hala muhtesemler o ayri konu
Ama ben yilin modasina ayak uyduruyum dedim. :2:
Umarim sende gonlune gore bulursun,,daha guzelleri senin olsun Canim.
ya aslında o güzel telaş o güzel an onlar yetiyo insana..ama her bayan güzel gelindr bnm gözümde ve bunuda hakediyoruz yaabelki satmayı düşünürsen alırım düğününden sonra :90: dediğin gibi kabarıklar artık klasikleşti ama çook seviyorum güzel modelleri tabi şimdidende bişi denilmiyo gidip gitmek lazım mesela ben vücudum gereği tam belde başlayan kabarıklıkta giyemem sanırım vücudum güzel şekillidir ama yüzüm toplu olduğu için basık tutmasından korkuyorum :26: neyse hayırlısı inş hepimiz çoook güzel gelin oluruz bakalım ben daha şubat yada martta sözümü takıcam ööle gözüküyo daha zamanım var :90:
ayyyyyyyyyyyy bayıldım çok güzel canım ya ,ömür boyu mutluluklar
Ben seçiminizi çok beğendim. Balık gelinlikleri çok severim. Tesettürlü olmasam balık gelinlik giyerdim. Kolların uzun olması, sırtta olacak dantel. Hepsi çok güzel. Yalnız, merak ettim, madem Avrupa'dasınız, neden hazır almadınız? Tarif ettiğiniz gibi gelinlikler var piyasada. Ben şahsen Avrupa'da yaşasam 2 günlüğüne İspanya'ya Easyjet ya da Vueling filan gibi bir ucuz havayoluyla gidip Pronovias'tan, Rosa Clara'dan, Aire Barcelona'dan veya Franc Sarabia'dan gelinlik bakabilirdim
Umuyorum ki dantel olarak fransız kupon dantel seçmişsinizdir, sizin seçtiğiniz gelinlikte de fransız kupon dantel var. Ten üzerinde kordonesiz incecik bir Fransız danteli o kadar güzel durur ki...
Steven Khalil'den güzel örnekler seçmişsiniz.
İlk resminizin bu şekilde tam boyutu var, aslında bütünüyle sizin istediğiniz gibi dğeil mi?
Sırtını da şu şekilde mi yaptıracaksınız, yanlış anlamadıysam?
Link bıraktığınız konulara göz gezdirdim de, Belçika'dan gelinlik bakmaya Almanya'ya mı gidilir, alemsiniz vallahiMadem ülke değiştirdiniz, batı gelinliğinin ve özellikle dantelin şahı İspanya'dadır, söylemediler mi size yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?