Gelinlik Modelleri xmehtapx'in Merakla Beklenen Gelinligi !

xmehtapx

Türk Bir Faslı Gelini
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
229
0
96
Belçika
Merhaba kizlar !

Gecen cumartesi gelinlik secimi icin Duisburg'a gittim.

Ne istedigimi bildigim icin hem calisanlari zorlamadan hem kafami cok karistirmadan gelinlik siparisimi vermis oldum.

Ellerinde balik model gelinlik olmadigi icin bir iki tane balik model kinalik-nisanlik denedim.

Kumas ve dantel seciminden sonra olculerim alindi.

Sizinlede gelinligim daha dikimdeyken modelini paylasmaya karar verdim. ( Subat yada Mart uzerimde gorebileceksiniz )

Dikimden sonra uzerimde de paylasacagim.

Simdi gelelim gelinlik modelime

Gelinligimin gogusten yukari kismi yukaridaki resimdeki gibi uzun kol dantelli ve kayik yaka olacak.

Yalniz resimde kayik yaka dantelin modelinden kaynaklandigi icin cok kapali gozuyor ve boynunu kismis.

Benim gelinligimin danteli farkli oldugu icin yaka bu kadar kapali dikilmeyecek.

Gelinligimin alt bolumu ise ( gogus altindan baslayarak ) yukaridaki resimdeki gibi.

Sirt dekolte acikligi ayni sekilde ancak gelinligim uzun kollu olacagi sirt sirt dekoltesi dantelle gizlenmis olacak.

Ve sirtinda da inci dugmeler.

Kizlar umarim ayrintili bir sekilde hayalinizde canlandiracak sekilde anlatmisimdir.

Yorumlarini birakmayi unutmayin

Sevgiyle kalin

Dugun ayrintilari icin bir tik

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/488592-mehtapin-vitrini-5.html

Nikah kiyafetim icin bir tik

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/488592-mehtapin-vitrini-6.html

Gelinlik secimi ayrintilari bir tik

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/488592-mehtapin-vitrini-7.html

Fas dugunu gelin elbiselerim icin bir tik

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/576446-turk-fas-gelini.html

Son düzenleme:
balık etek hariç benim gelinliğime benzeyecek gibi, tabi benimki biraz daha kapalıydı dantelin de güzel olursa, fiziğin de süperse, süper bir gelin olacaksın inşallah, hadi kolay gelsin efendim

artı duvak o caanım inci düğmeleri örtse de,benimkinde fiyonk da vardı o da kapanmıştı,inci düğmeler çok şık görünüyor, bayılıyorum umarım duvak konusunda bir çare bulursun da o kibar, şık düğmeler kendilerini daha güzel ifşa ederler

bayıldımmm! güle güle giy canım balık modelleri genelde saçma sapan yapıyolar ama bu zarif şık o dantele ki bittim çok güzel..ben aslında kabarık istiyorum hep malesef huyumuda biliyorum kabarık olmazsa evlenmemiş gelinlik giymemiş hissedicem kendimi o yüzden garanti kabarık olucak ama bu modele bayıdım yazıyorum aklımın bi köşesine :)

balık etek hariç benim gelinliğime benzeyecek gibi, tabi benimki biraz daha kapalıydı dantelin de güzel olursa, fiziğin de süperse, süper bir gelin olacaksın inşallah, hadi kolay gelsin efendim

Canim yorumun icin tesekkur ederim.

Dantelimi kendim magazada sectim,,fransiz kupuru diyorlar sanirim.Boncuk islemeli ...

Fizigimde harika degil ama balik model yakisti. ( 1.74 boy 54 kilo )

Duvagimi 2 metre siparis verdim gelinligim dikilene kadar sacimin modeline karar verirsem duvagim ona gore kisaltilmis yada ayni kalmis olacak.

Ama onerin icin cok tesekkur ederim mutlaka dikkat etcem.

Son düzenleme:

Tatlim yorumun icin cok tesekkur ederim.

Evet genelde balik modelleri abartiyorlar ama benim modelimi begenmene cok sevindim.

Bende hep kabarik isterdim daha dugun mevzusu ortada yokken ama artik cok klasiklesti.Tabiki hala muhtesemler o ayri konu

Ama ben yilin modasina ayak uyduruyum dedim. :2:

Umarim sende gonlune gore bulursun,,daha guzelleri senin olsun Canim.

ooo boy iyiymiş, bence bir problem olmaz, zaten yakışmasaydı seçmezdin. mutluluklar diliyorum tekrardan. sanırım duvak çok çok ince olursa sırttaki detaylar daha çok dikkat çeker. benimki hayal tüldü, ipek tülü hiç duymadık demişlerdi. belki ipek tül iş görür. bir de duvak uçlarında güpur olmazsa daha çok dikkat çeker sanırım sırt. taktım sırta

Canim benim gelinligimin balik model kismi yani alti hayal tulden yapilacak.

Gelinliklerde hayal tul daha zarif duruyor demislerdi.

Sanirim duvagida o tulden yaparlar Demekki guzel olcak

Benim icinde sirt cok onemli harika gozuksun istiyorum.

Tekrar cok cok tesekkurler yorumlarin ve onerilerin icin

ya aslında o güzel telaş o güzel an onlar yetiyo insana..ama her bayan güzel gelindr bnm gözümde ve bunuda hakediyoruz yaa belki satmayı düşünürsen alırım düğününden sonra :90: dediğin gibi kabarıklar artık klasikleşti ama çook seviyorum güzel modelleri tabi şimdidende bişi denilmiyo gidip gitmek lazım mesela ben vücudum gereği tam belde başlayan kabarıklıkta giyemem sanırım vücudum güzel şekillidir ama yüzüm toplu olduğu için basık tutmasından korkuyorum :26: neyse hayırlısı inş hepimiz çoook güzel gelin oluruz bakalım ben daha şubat yada martta sözümü takıcam ööle gözüküyo daha zamanım var :90:

Kesinlikle Canim.

Her kim gelinligi giyerse giysin o gelinligin buyusu ile muhtesem gozukuyor

Tabiki gelinlik seciminde vucut tipini bilerek karar vermek guzel bir goruntu icin cok onemli.

Dugunden sonra satmayi dusunuyorum yoksa dolapta sarartmanin bir anlami yok bana gore.

Insallah Canim.Mutluluklar diliyorum sanada.Hersey gonlune gore olsun.

Ben seçiminizi çok beğendim. Balık gelinlikleri çok severim. Tesettürlü olmasam balık gelinlik giyerdim. Kolların uzun olması, sırtta olacak dantel. Hepsi çok güzel. Yalnız, merak ettim, madem Avrupa'dasınız, neden hazır almadınız? Tarif ettiğiniz gibi gelinlikler var piyasada. Ben şahsen Avrupa'da yaşasam 2 günlüğüne İspanya'ya Easyjet ya da Vueling filan gibi bir ucuz havayoluyla gidip Pronovias'tan, Rosa Clara'dan, Aire Barcelona'dan veya Franc Sarabia'dan gelinlik bakabilirdim

Umuyorum ki dantel olarak fransız kupon dantel seçmişsinizdir, sizin seçtiğiniz gelinlikte de fransız kupon dantel var. Ten üzerinde kordonesiz incecik bir Fransız danteli o kadar güzel durur ki...

Steven Khalil'den güzel örnekler seçmişsiniz.

İlk resminizin bu şekilde tam boyutu var, aslında bütünüyle sizin istediğiniz gibi dğeil mi?

Sırtını da şu şekilde mi yaptıracaksınız, yanlış anlamadıysam?

Link bıraktığınız konulara göz gezdirdim de, Belçika'dan gelinlik bakmaya Almanya'ya mı gidilir, alemsiniz vallahi Madem ülke değiştirdiniz, batı gelinliğinin ve özellikle dantelin şahı İspanya'dadır, söylemediler mi size yahu!

Oncelikle Merhaba Minenes Hanim

Begenmenize cok sevindim,demek ki zevklerimiz asagi yukari ayni.

Cok yakin bir tarihte arkadasim evlendi o da tesetturlu ama balik model tarzinda bir gelinlik giydi.Isterseniz resim gonderebilirim.Sizede bir fikir olur.

Burda yabanci gelinlikcileri cok arastirdim ama kumaslari Turk gelinlikcilerindeki gibi kibar ve zarif gozukmuyor.Cok kaba kumastan dikiliyor.Hazir almamamin ikinci sebebi ise burdaki Turklerin kabarik cafcafli ve asiri tasli gelikleri tercih etmesi,,bu nedenle magazalarin hic birinde evet hicbirinde balik model veya dantelli gelinlik bulmak imkansiz.

Ucuncu ve en nefret ettigim sebebi ise vucut seklime uygun ve zevkime hitap edecek gelinlik bulamamam. Calistigim icin Ispanya yada herhangi bir ulkeye gelinlik almaya gitme sansim yoktu. Yani gitmis olsam belki dugune kadar kilo alip verme durumundan potluklar olacak,,Almanya dedigim yasadigim yere 1.5 saat,,bir problem olsa dugunden bir gun once gider sorunumu hallederim.Yani her durumu goz onunde bulundurmak lazim.

Resmin tamami bende de vardi ama alt kismini begenmedigim icin onu istemedim.Evet sirtida ayni sekilde olcak.

Boyle ayrintili ve guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:

Ulke degistirmek demeyelim de 1,5 saatlik bir yol diyelim biz ona.Almanya'ya gitmemin sebebini de belirttim zaten kendi topigimde.

Yani yurtdisinda yasayanlar normal insanlar bile gunluk alisverislerinde Almanya ve Hollanda gibi ulkelere gidebiliyorlar.Cunku ulke degistirmekten kastim ucakla 3 saatlik bir yolculuk gibi degil arabayla 40 dakika , en fazla 1 saatlik bir yolculuk ... Cunku Belcika dedigimiz yer yuzolcumu bakimindan Konya gibi ..

Yada Istanbul'un bir semtinden diger semtine gitmis gibi bizim icin.

O nedenle Ispanya gibi uzak ulkelere masraf yapmaya degecek kadar luksum yok ne yazik ki .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…