Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

Rubicimmmm penye pantolonların bedeni nedir? vede 10 luklarda kahve kemerli elbise ve kasha siyah elbiseyi tunik gibi kullanabilr miyim pantolon üstüne :)

penye pantolonlar xl bedendir ama rahat kalıptır. elbiselerde valla ben elbise olarak giyindim senin boy kilo kaç tahmini söyleyebilirim

rubi hanım, yarın ve pazar vaktım olmayacak giremem cevap yazamam ,3 çocuğum var
ayırttıklarımı alıyorum toplam 6 tane ,bana özelden bilgilerinizi yollayın

aynı sayılırız giyinebilirsin bence. eger boyun kısa olsaydı tunik olarak güzel durmayabilirdi diye sordum canım

Tm cnm da benm trikolarımı biliyosun demi koroleva ile aynı trikoyumu ayırttık .

canım elinde ne kaldı ?bi listele çok karmaşık oldu.kalanlardan değerlendirme yapalım

canım elinde ne kaldı ?bi listele çok karmaşık oldu.kalanlardan değerlendirme yapalım

canım şu an yapamıcam akşamda dışardayım. gece gelince yada yarın sabah erkenden ayarlıcam. yazlık birkaç ayakkabım var onları da eklicem

[/attach]Eki Görüntüle 976898

bunlar da 10 tl ancak begendiğiniz urunlerde pazarlık ederiz.

Buyuk beden kıyafet bulmak hem masraflı hem zordur. Ihtiyacı olanlara yardımcı olabiliesem ne mutlu bana[/QUOTE]

Bu elbise nasıl bişey çözemedim :) satıldımı

[/attach]Eki Görüntüle 976898

bunlar da 10 tl ancak begendiğiniz urunlerde pazarlık ederiz.

Buyuk beden kıyafet bulmak hem masraflı hem zordur. Ihtiyacı olanlara yardımcı olabiliesem ne mutlu bana

Bu elbise nasıl bişey çözemedim :) satıldımı[/QUOTE]

10 lukların en sondaki elbiseyi sordum ama resmi açmadı rubicim ya

Bu elbise nasıl bişey çözemedim :) satıldımı

10 lukların en sondaki elbiseyi sordum ama resmi açmadı rubicim ya[/QUOTE]

canım o elbise penye üstü şifon arkadan ve önden boyundan bağlamalı diz üstü yakasında biraz tul ve boncuk işlemesi var diz üstü bir elbise

Tulumunn kemeride varmı acaba takmak için yerleri varda rubicim :)

tamam canım saol teşekkür ederim

Canim iyigeceler..ben yarin tum gun giremeyebilirim foruma..pazargunu aksam eve donucem..sen elbisemi ayir lutfen..ozelden odeme bilgilerini yazarsan ptesi odemeni yaparim..tesekkurler...

Back