Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

tmm cnm ölcersen sevinirm.bi de bunlarda hersey 10lıra dedgn bolumde kot kısa etek var . onun altnda uzun syah elbise sanrm o,bedenı kac

mavi olanın basen ölçüsü 112 cm mor olan da 106 cm birde siyah olan elbise değil tulum. acemi olduğum için yanlarına yazmayı beceremedim. l beden pamuklu kumaş bir kere giebildim. kilo verdiğim ara dönemde almıştım çünkü..

bu grubun hepsı 5tl dedgn yerde en son rengı tam anlasılmıyo ama önü fırfırlı bı badı var kac beden.bi de boylamasına ölcüsü.kısa gelmesın de.

Benim de boyum 172 canim..dizin ustune mi geliyor boyu? Cok sordum hakkini helal et..

göhüs hizası 110 cm. basen hızası da 124 cm gibi üstü şifon altı likralı saten..

canım sen hangi ildesin.ben küçük bedenim sende bişey bulamadım o yüzden.küçük beden koyarsan bakayım haberleşelim p.tesi

Benim de boyum 172 canim..dizin ustune mi geliyor boyu? Cok sordum hakkini helal et..

aşk olsun hiç önemli değil evet dizin üstünde benim kilom baya vardı yukarı topluyordu. yani dizden 4 parmak falan yukarı çıkıyordu.

aşk olsun hiç önemli değil evet dizin üstünde benim kilom baya vardı yukarı topluyordu. yani dizden 4 parmak falan yukarı çıkıyordu.

Canim ben 172 boy 80 kiloyum su an..sen kac kiloyla giymistin?uzerime denemeden almak riskli o yuzden soruyirum..cok begendim elbiseyi haziranda gorumcemin oglunun sunneti var onun icin alicam uyarsa..

Canim ben 172 boy 80 kiloyum su an..sen kac kiloyla giymistin?uzerime denemeden almak riskli o yuzden soruyirum..cok begendim elbiseyi haziranda gorumcemin oglunun sunneti var onun icin alicam uyarsa..

sana buyuk gelir canım ben 100 civarındaydım giydiğimde keşke olsaydı elbise cok güzel ama sana olmaz

Back