Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

canım benim acelem yok..bana ayır istediğim elbiseyi..sen yoğunluğun bitince bana dönüş yaparsın canım..

mesaj attım size 42/44 beden hangileri acaba penye pantolonlar kaç beden siyah tulum kaç beden rica etsem

canım penye pantolonlar sana buyuk gelir tulum l beden olur o sana birde vizon rengi onu şifonlu bir bluz var coton o sana uyar .pembe tonlarında yakasında altın zımba gibi bişey var oda sana uyar başka da bakayım şimdi

yeleği değil bluzu sormuştum ,yelek kalsın .size ayırttıklarım olsun o zaman .mont ve 5 üst .

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için açıkçası fiyatları uygun yaptımki satılsın. bende mutlu olayım siz de :)) tabi birde kıyafetlerimi beğenmenizde beni ayrıca mutlu etti. ben işyerindeyim ara ara bakabiliyorum o yüzden kusuruma bakmayın. ama inanın hak geçmesin diye mesaj sırasına göre urunleri göndereceğim hafta sonu çok çalışmam lazım :)) bi arada kalan urunleri tekrar yayaınlarım

Rubicimmmm penye pantolonların bedeni nedir? vede 10 luklarda kahve kemerli elbise ve kasha siyah elbiseyi tunik gibi kullanabilr miyim pantolon üstüne :)

eşofmanklar satıldı mı rsimlerin beden durumları kaçtır kaç kiloya olurlar

EŞOFMANLAR SATILDI CANIM. elbiselerden de kahve kemerli olan ve siyah trıko satıldı

pembe elbise duruyor 4 beden 48 bedene kadar rahat olur. bu tarz elbiseler verev kesim olduğu için 44-48 arası rahat giyer

siyah üstü çiçekli koton elbise xl dır oda 48 e kadar rahat olur esnektir. boyu diz hizasındadır. düşünürseniz özelden görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…