Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

siyah olanı algılamadı foto bu mng

Eklentiler

• $SAM_2703.JPG
    97,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_2704.JPG
    107,6 KB · Görüntüleme: 45
siyah olanı algılamadı foto bu mng

Canım dığeri ile ilgili mesaj attım özelden
Bu elbise kac beden,astarlımı bırde tam boy kaç cm bırde fıyatı nedir bırde sıyah beyazmı lacıvertmı tam anlaşılmıyor of çok soru sordum ama ))

Canım dığeri ile ilgili mesaj attım özelden
Bu elbise kac beden,astarlımı bırde tam boy kaç cm bırde fıyatı nedir bırde sıyah beyazmı lacıvertmı tam anlaşılmıyor of çok soru sordum ama ))

canım bu 2. resimdeki rengini tam göstermiş..mavili beyazlı,yan biyeler lacivert,astarı yok,iç göstermez.15 tl.üstü büyük alt küçük çıkmış ama doğru orantılıdır merak etme. :))
siyah elbise göğüs:37cm
bel:33 cm
boy:97cm

Son düzenleyen: Moderatör:

canım özelden de yazdım ama bu sıyah elbise likralımı değilse beli banada dar gelebilir

canım özelden de yazdım ama bu sıyah elbise likralımı değilse beli banada dar gelebilir

yoooooo vazgeçmiyorum yaparız tabi ama ben de takas farkı koyarım ok:)
SİYAH TULUM BEN 10 TL OLARAK ALGILADIM 3E KOYMADIM YALNIŞ ANLAMA CNM.
BU ŞEKİLDEYSE BENİM SİYAH 15 TL TAKAS FARKI KOYMUYORUM.
4 TL COLLEZİON ŞORT
2.50 KAPŞONLU TŞORT
2.50SARI TİŞORT
44 BEDEN PANTOLON 7 TL...TOPLAM 26TL EDİYOR SEÇTİKLERİM.SEN DE NETLEŞTİR İSTERSEN.MNG DE 15...30 EDİYOR.ARADAKİ FARK SORUN DEĞİL

yoooooo vazgeçmiyorum yaparız tabi ama ben de takas farkı koyarım ok:)

tevecim; farkındaysan ben zaten üzerindeki fiyatlardan nakit alım için indirim yapmışım .üzerindeki fiyatta takas içindir. ekstra bir fiyat eklemesi yapmıyorum yani. ayrıca ben kaç kişiyle takas yaptım karşılıklı olarak , 5 10 tl fiyat farkına bakmadık takas yaparken. mühim olan karşılıklı işimizin görülmesiydi. bu durumda alışverişimizn hoş olmayan bir yere gitmesini istemiyorum. sen nakitmi almak istiyorsun yoksa takaslamı bana net bildirirsen ona göre devam edelim.

şekerim ben bugünkü indirimini kastetmedim şimdi karışıklık oluşmuş sayfanda ve bizim takasımızda
özele yazamadım mesaj hakkı yok
önceki tulumun fiyatı 20 imiş sanırım 10 a inmişsin tm
ben sana demiştim ya takas yaptıklarımızın dışında seçtiğim olursa nakit veririm
sen de işbankasıyla çalıştığını söyledin.ok.
Ben farklı bir yere gittiğini düşünmüyorum.
Netleşmekten yanayım.senin seçtiklerin henüz netleşmedi istersen netleştir ben sonra sana katılayım.

tamam canım şimdi ben lacivertli elbise ile siyah gramofon elbiseyi düşünüyorum ama senin aldıkların 26 tl tutuyor ya sen bir parça daha bişey seç o gruptan sana olabilecek varsa .. fiyatın eşitlenmesi önemli değil yani

yalnız iki siyah elbise arasında kaldım foto dan gramofon elbise daha şık görünüyor ama ne dersin ?? yani bir akşam yemeğinde falan giyinebilirmiyim sence.

gülüm bak ikisinin de yeri ayrı.
Gramafonu da diğerini de yemekte giyebilirsin.gramafon daha sempatik dediğin gibi
tm cnm hallederiz yok yok ben seni takip ettim biliyorum önemsemediğini aradaki farkları yani...yalnış anlama sakın
elbise boylarını sana yazdım mesajdan gördün dim
Mango elbisenin çizgileri beyaz demişim değil çok açık mavi cnm:))

tamam o zaman gramofon olsun siyah olsun birde lacivert elbise olsun sen pembe elbiseyide istiyordun onu ekliiyim istersen

özelden adreslerimizi verelim. yalnız bu gun geçti pazartesi sabah gönderebilirim kargonu inşallah

tamam o zaman gramofon olsun siyah olsun birde lacivert elbise olsun sen pembe elbiseyide istiyordun onu ekliiyim istersen

özelden adreslerimizi verelim. yalnız bu gun geçti pazartesi sabah gönderebilirim kargonu inşallah

yani iki elbise yanlış yazmışım sanırım siyah gramofon ve lacivert

bu kıyafetler teve arkadaşımızla takas yapmak uzere ayrılmıştır

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…