Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah olanı algılamadı foto bu mng
Canım dığeri ile ilgili mesaj attım özelden
Bu elbise kac beden,astarlımı bırde tam boy kaç cm bırde fıyatı nedir bırde sıyah beyazmı lacıvertmı tam anlaşılmıyor of çok soru sordum ama ))
canım bu 2. resimdeki rengini tam göstermiş..mavili beyazlı,yan biyeler lacivert,astarı yok,iç göstermez.15 tl.üstü büyük alt küçük çıkmış ama doğru orantılıdır merak etme. :))
siyah elbise göğüs:37cm
bel:33 cm
boy:97cm
canım özelden de yazdım ama bu sıyah elbise likralımı değilse beli banada dar gelebilir
canım özelden de yazdım ama bu sıyah elbise likralımı değilse beli banada dar gelebilir
yoooooo vazgeçmiyorum yaparız tabi ama ben de takas farkı koyarım ok:)
tevecim; farkındaysan ben zaten üzerindeki fiyatlardan nakit alım için indirim yapmışım .üzerindeki fiyatta takas içindir. Ekstra bir fiyat eklemesi yapmıyorum yani. Ayrıca ben kaç kişiyle takas yaptım karşılıklı olarak , 5 10 tl fiyat farkına bakmadık takas yaparken. Mühim olan karşılıklı işimizin görülmesiydi. Bu durumda alışverişimizn hoş olmayan bir yere gitmesini istemiyorum. Sen nakitmi almak istiyorsun yoksa takaslamı bana net bildirirsen ona göre devam edelim.
şekerim ben bugünkü indirimini kastetmedim şimdi karışıklık oluşmuş sayfanda ve bizim takasımızda
özele yazamadım mesaj hakkı yok
önceki tulumun fiyatı 20 imiş sanırım 10 a inmişsin tm
ben sana demiştim ya takas yaptıklarımızın dışında seçtiğim olursa nakit veririm
sen de işbankasıyla çalıştığını söyledin.ok.
Ben farklı bir yere gittiğini düşünmüyorum.
Netleşmekten yanayım.senin seçtiklerin henüz netleşmedi istersen netleştir ben sonra sana katılayım.
tamam canım şimdi ben lacivertli elbise ile siyah gramofon elbiseyi düşünüyorum ama senin aldıkların 26 tl tutuyor ya sen bir parça daha bişey seç o gruptan sana olabilecek varsa .. Fiyatın eşitlenmesi önemli değil yani
yalnız iki siyah elbise arasında kaldım foto dan gramofon elbise daha şık görünüyor ama ne dersin ?? Yani bir akşam yemeğinde falan giyinebilirmiyim sence.
gülüm bak ikisinin de yeri ayrı.
Gramafonu da diğerini de yemekte giyebilirsin.gramafon daha sempatik dediğin gibi
tm cnm hallederiz yok yok ben seni takip ettim biliyorum önemsemediğini aradaki farkları yani...yalnış anlama sakın
elbise boylarını sana yazdım mesajdan gördün dimi
tamam o zaman gramofon olsun siyah olsun birde lacivert elbise olsun sen pembe elbiseyide istiyordun onu ekliiyim istersen
özelden adreslerimizi verelim. yalnız bu gun geçti pazartesi sabah gönderebilirim kargonu inşallah
tamam o zaman gramofon olsun siyah olsun birde lacivert elbise olsun sen pembe elbiseyide istiyordun onu ekliiyim istersen
özelden adreslerimizi verelim. yalnız bu gun geçti pazartesi sabah gönderebilirim kargonu inş
tamam cnm ptesi kalsın
özelden adreslerimizi verelim. yalnız bu gun geçti pazartesi sabah gönderebilirim kargonu inş
tamam cnm ptesi kalsın
tevecim paketini hazırladım nasipse pazartes sabah ilk işim argonu göndermek olucak
tevecim paketini hazırladım nasipse pazartes sabah ilk işim argonu göndermek olucak
çok teş ederim canım ben ürünleri hazırladım ama hernüz paket aşamasına geçmedim:))
çok teş ederim canım ben ürünleri hazırladım ama hernüz paket aşamasına geçmedim:))
cnm günaydın kargonu gönderdim takip no sunu ozelden bildiriyorum
aşağıya urunlerin güncel halini ekliyorum
cnm günaydın kargonu gönderdim takip no sunu ozelden bildiriyorum
aşağıya urunlerin güncel halini ekliyorum
canım çok teşekkür ederim bu ne hız :)) ben de göndereceğim inşallah
canım çok teşekkür ederim bu ne hız :)) ben de göndereceğim inşallah
Ve gönderdim canım inşallah memnun kalırsın Rubicikim:))