Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

yeni kıyafetler...

$20140310_184402.jpg $20140310_184634.jpg $20140310_184749.jpg $20140310_184842.jpg $20140310_185030.jpg

Rubicim bunlar bana olurmu acaba baskada var begendiklerim xl lari kacirdim biraz daha zayiflayayim 42 lere goz koydum

Olur hayatim olmazmi ))
ben biraz daha biseyler eklicem buraya ayrica yeni actigim sayfadaki 42 leri de gozden gecir canim

Olur hayatim olmazmi ))
ben biraz daha biseyler eklicem buraya ayrica yeni actigim sayfadaki 42 leri de gozden gecir canim

Tamam o zaman bekliyorum bu usttekileri bana ayır sonra eklediklerine bakarım bayram alisverisi olsun artık acelen varsa ayırma ama :38:

Tamam o zaman bekliyorum bu usttekileri bana ayır sonra eklediklerine bakarım bayram alisverisi olsun artık acelen varsa ayırma ama :38:

canım ayırıyorum sana sorun yok.
.yalnız bişey söylicem buraya yeni ekliceklerim sana buyuk gelir vki 25 olmuş bence sen 42 giyiyorsun ama yine de sen bilirsin

canım ayırıyorum sana sorun yok.
.yalnız bişey söylicem buraya yeni ekliceklerim sana buyuk gelir vki 25 olmuş bence sen 42 giyiyorsun ama yine de sen bilirsin
bilmiyorumki canim evde herseyim bol geliyor yeni bisiy almadim pardesu aldim onlarda 46 sirtim omuzlarim iri alt 42olmuştur bencede bel 43 santim olan pantolonlar tam oluyor zorlarsam 40 cm kadar olanlar olabilir kac bedene denk geliyorki

bilmiyorumki canim evde herseyim bol geliyor yeni bisiy almadim pardesu aldim onlarda 46 sirtim omuzlarim iri alt 42olmuştur bencede bel 43 santim olan pantolonlar tam oluyor zorlarsam 40 cm kadar olanlar olabilir kac bedene denk geliyorki

e tamam işte bel ölçüsüne göre genelde beden belirlniyor ya sen 42 sin ama basende önemli tabii :))

Basen sıkıntım yok şükür fotograf koyasım geldi:9: koymicim tabiki:27:

iyisiniyi maşallah ben bu kilo konusunda kitap yazarım valla:))

şimdi bişeyler ekledim buraya bır bakıver canım . soyle yaparız sen beğendiklerini bildir ölçülerini veririrm ben sana istersen

iyisiniyi maşallah ben bu kilo konusunda kitap yazarım valla:))

şimdi bişeyler ekledim buraya bır bakıver canım . soyle yaparız sen beğendiklerini bildir ölçülerini veririrm ben sana istersen
anlat bana tüyo ver sen baya ciddi vermissin darisi basima

Hmm 38 im ben baya bolo zMan:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmm 38 im ben baya bolo zMan:(

aa o zaman geceliklerde olmaz sana buyuk gelir canım..

34 den 42 bedene kadar başlıkla bır sayfa daha açtım ordada 38 beden güzel şeyler tavsiye ederim oraya bak istersen

Hmmm ya bazen 40 lara 42 lere de sıgıyorum tamam bakayım

Back