- 2 Mart 2012
- 1.150
- 6
- 106
- Konu Sahibi Butterfly9020
bence elindekileri dağıt en beğendiğini kaldir kendine![]()
öyle gibi duruyor zaten bakarım evim yerleştikten sonra ne gözüme fazla geliyor doğru anneme ablama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence elindekileri dağıt en beğendiğini kaldir kendine![]()
öyle gibi duruyor zaten bakarım evim yerleştikten sonra ne gözüme fazla geliyor doğru anneme ablama![]()
çok fazla gelirse bana da şey ettirebülüsünnn
nişanlımısın canım sen?
olur tabi neden olmasın
hayır canım daha nişanlı ya da sözlü değilim aceleye gelsin istemiyorum ama böyle konuştukça bile insan heyecanlanıyor valla
hayırlısı neyse ne zamansa o olsun inş
ama sen nişanlısındır herhalde![]()
nasip kısmet bu işler,hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım
ivit nişanlıyım ben
geçen mayısta nişanlandık önümüzdeki ağustosta evleniyoruz inşallah:123::123::119:
aaa ben yorum yapmamışmıyım:):)
güle güle kullan canım çok şekerler:)
bornoz takımlarını nasıl aldınız.d
ben 160 boyundayım büyük olurlar bana![]()
Allah tamamına erdirsin canım mutluluğunuz daim olsun inş![]()
yemek takımın çok cici tv yide almış aradan çıkarmışsınız ne güzel güle güle kullan canım
çok güzeller canım sağlık ve mutlulukla kullan nazar değmesin![]()
çok iyi fiyata almışsın kaç parça ve sen nereden aldın canım birde markasını söylersen on numara beş yıldızmerak ettim de
![]()
24 parça ayşegülcüm 6 kişilik yani öyle bilindik bir marka degil opal'dı sanırım,bulunduğum yerde bi züccaciyeden aldım ben
tamam fark olur da bu kadar fark
baya kazıklanıyoruz sanırım netten alışverişle
bu arada izmirdeyim ben![]()
izmir ne güzel istanbul kadar soğuk mu orası şuan iş yerindeyim yollar kapandı valla:119:
ben de çok rastlıyorum dışarda iyi kötü geziyorum sonra aynı şeyi nette görüyorum neredeyse iki katı araştırmadan bir şey almamak lazım.
bende inş öyle uygun fiyatlı bir şeye denk gelirim 1 ad daha 6 kişilik alıp 12 kişiliğe tamamlıycam
Kuzucan mor suplayla harika olmuş yemek takımııııınnnn
Bence mutlaka mor supla almalısın
Tv ye gelince lg çok iyi tercih olmuş, ben evdekilere hediye olarak alacaktım
Aynı böyle lg 42, teknosa da philips ini al dediler, philipsini aldım bende
Aynı fiyattı ama 3d gözlüğü fazlaydı da
Ama evimize alabiliriz belkiiii
Ne kadara aldınız kuzum?
Biz tv, beyaz eşya işine nişandan sonra girelim diyoruz
Ayyyy gelecek mi o günler yaaa![]()
canım 35 lira hiçbirşey değil, hemde çok güzel. benimde ihtiyacım var züccaciyelere bakim ozaman. valla çok iyi oldu bunu görmem dünya para bayılmayı düşünüyodum![]()