- Konu Sahibi arzuhal1989
-
Açıp kapatıyor mu acaba? Bana da İlginc geldi ama bence direkt son görülmeyi kapatın siz de görmeyin küçük detay bunlarForumun güzel sakinleri aklımı karıştıtan bir şey var. Kimseye de soramadım
WhatsAppda 16.09 da son görülmesi olan birinin 1 saat geçmeden 15.22 olduğunu gördüm.
Sonra dün (aslında bugünün başı) 00.47 de mesajlaştık çevrimiçiydi sabah baktım 00.25te kalmış son görülmesi.
Bu nasıl olabiliyor çözemedim. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi
Böyle bir uygulama var diye biliyorum ama çevrimiçi olduğunda karşı taraf çevrimiçi olduğunu görüyor görmüyorsa da dikkat edip en son o uygulamayi indirip aktif ettiği son görülme saatini görebiliyor rehberindeki kişilerForumun güzel sakinleri aklımı karıştıtan bir şey var. Kimseye de soramadım
WhatsAppda 16.09 da son görülmesi olan birinin 1 saat geçmeden 15.22 olduğunu gördüm.
Sonra dün (aslında bugünün başı) 00.47 de mesajlaştık çevrimiçiydi sabah baktım 00.25te kalmış son görülmesi.
Keşke wp taki kusma emojisi olsaydıZamlara dayanamayan wp saatte düşüşe geçmiş diyesim geldi
Açıp kapatıyor mu acaba? Bana da İlginc geldi ama bence direkt son görülmeyi kapatın siz de görmeyin küçük detay bunlarboş yere kaygı yaptırır insana ve bu kaygılar olumsuz enerji verir size
WhatsAppin bazı farklı sürümleri var ve bu şekilde son görülmeyi istediği gibi değiştiriyorlar mesela benim arkadaşımın var bu programdan öğlen 2 de konuşuyoruz son görülmesi taa 2 gün önceyi gösteriyorForumun güzel sakinleri aklımı karıştıtan bir şey var. Kimseye de soramadım
Şimdi direkt whatsapp’a girin ve kapatın. İnanın hayat daha güzel ilerleyecekBen de çok istiyorum kapatmak ama başaramıyorum
Acilen bundan gelmeli whatsapp’adaha iyisi var
Böyle bir uygulama var diye biliyorum ama çevrimiçi olduğunda karşı taraf çevrimiçi olduğunu görüyor görmüyorsa da dikkat edip en son o uygulamayi indirip aktif ettiği son görülme saatini görebiliyor rehberindeki kişiler
Umarım bir gün başarabilirim ama o gün bugün değilŞimdi direkt whatsapp’a girin ve kapatın. İnanın hayat daha güzel ilerleyecekkendimden biliyorum kafam çok rahat
Mesajlara bildirim çubuğundan cevap vermiştir. O son görülme son girdiği saat. Yukardan cevap verince o saat değişmiyorForumun güzel sakinleri aklımı karıştıtan bir şey var. Kimseye de soramadım
Direkt uygulama adı olarak bilemem ama arkadas çevremde yapan kızlar vardı lisedeBence de böyle bir şey var ama nasıl, hangi uygulama
Bu şekilde değil çevrimiçi oluyor, wpdan çıkınca çıktığı saati görüyorum ama sonra o saati daha erken bi vakte çekiyor.Mesajlara bildirim çubuğundan cevap vermiştir. O son görülme son girdiği saat. Yukardan cevap verince o saat değişmiyor
Erkek arkadaşınızla ilgiliyse bence böyle şüpheleri oluşturan bir insandan uzak durun.
İnternet hatası da olabilir bu düzenli olarak sürekli olmuyorsaBu şekilde değil çevrimiçi oluyor, wpdan çıkınca çıktığı saati görüyorum ama sonra o saati daha erken bi vakte çekiyor.
Geç bir saat olsa tekrar girmiş diyeceğim ama erkene çekiyor aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?