• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

wp son görülme

Ben de eşime mesaj yazıyorum diyelim alt alta üç parça halinde. En alttaki mavi tik oluyor, diğer ikisi olmuyor. En son yazdığımı okuyup, öbürlerini okumuyor mu yani?
Çok saçma değil mi?
Bağlantı ile ilgili midir, uygulama hilesi midir bilmiyorum anlattığınız ama benim de başıma gelen gariplikler var.

Ben de eşime mesaj yazıyorum diyelim alt alta üç parça halinde. En alttaki mavi tik oluyor, diğer ikisi olmuyor. En son yazdığımı okuyup, öbürlerini okumuyor mu yani?
Çok saçma değil mi?
Bağlantı ile ilgili midir, uygulama hilesi midir bilmiyorum anlattığınız ama benim de başıma gelen gariplikler var.

Evet değişik durumlar var.

Benim takıldığım gözümle gördüğüm saatin (misal 17.00 ken 15.49 a) önceki bi zamana değiştirilebilmesi.

İlla ki bi hilesi, uygulaması vardır

Forumun güzel sakinleri aklımı karıştıtan bir şey var. Kimseye de soramadım :KK16:
WhatsAppda 16.09 da son görülmesi olan birinin 1 saat geçmeden 15.22 olduğunu gördüm.
Sonra dün (aslında bugünün başı) 00.47 de mesajlaştık çevrimiçiydi sabah baktım 00.25te kalmış son görülmesi.

Bu nasıl olabiliyor çözemedim. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi 🤗
Muhtemelen bir uygulamadan girmiştir ya da whatsapp web açmıştır o yüzden saatler tutmamıştır

Forumun güzel sakinleri aklımı karıştıtan bir şey var. Kimseye de soramadım :KK16:
WhatsAppda 16.09 da son görülmesi olan birinin 1 saat geçmeden 15.22 olduğunu gördüm.
Sonra dün (aslında bugünün başı) 00.47 de mesajlaştık çevrimiçiydi sabah baktım 00.25te kalmış son görülmesi.

Bu nasıl olabiliyor çözemedim. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi 🤗
Hanımefendi yıl olmuş 2023

Back