Wp gizli bahsetme nedir yada amaç nedir

meltem212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
41
9
1
33
Kizlar watsabin böyle bir özelliği olduğunu bile bilmiyor dum

Küs olduğum birinden bildirim geldi
Watsap da bu kişi sizden bahsetti diye .
Normal alakasız bir video bir kere izledim sonra yok oldu.nedir gizli bahsetme bilen varmi

Watsabım gizli bahsetme özelliği nedir

Önce bi yazdıklarınızı okuyun, siz anlayacak mısınız merak ediyorum.

Bildirim geldiginde video mu açıldı? O videoda adınız mı geçiyor?

Neyden bahsettiğinizi ben de hiç anlamadım ve hiç duymadım böyle bir şey. Google’a whatsapp gizli bahsetme yazdım, durum gizleme çıktı. Bahsettiğinde size bildirim geldiğine göre bu bahsetme hiç de gizli değilmiş.

Ekleme: sanırım instagramdaki sadece özel kişiler hikayelerimi görsün olayına benzer bir şey çıkarmışlar ve sadece bahsettiği kişiler durumları görebiliyor. Durum gizlemeden farkını anlamadım. Konuşmadığınız birisi yaptığına göre yanlışlıkla yapmış olabilir

Neyseki yalnız değilmişim bende ben bilmiyorum zannettim.
Bende duymamıştım

Bir ara sadece şu kişiler görsün diye seçiyorduk hikayeleri, buda onun geliştirilmiş versiyonu. Sadece siz ve görmesini istediği kişilere açık storyler basitçe.

Bu videoyu buldum, nedir bilmem ama. Ben de hiç duymamıştım. Yanlışlıkla etiketlemiştir büyük ihtimal.
Ayrıca şu konuları açarken yazdıklarınızı okusanız da düzenlemeler yapsanız keşke. Ne kastettiğini açıklamalarınızdan zor anladım

Cok gereksizmis, anlamsiz bir bilgi daha edindik bu gece ve zerre kadar bile katkisi olmadi hayatimiza.

Bu arada aranızda çook büyük bir şey olmadıysa neden gidip kendisine sormuyorsunuz? Merhaba böyle bir bildirim geldi anlayamadım, yanlışlıkla mı oldu falan deseniz de cevabını alsanız

Bu arada aranızda çook büyük bir şey olmadıysa neden gidip kendisine sormuyorsunuz? Merhaba böyle bir bildirim geldi anlayamadım, yanlışlıkla mı oldu falan deseniz de cevabını alsanız
Aramızda büyük bir şey olmadı hatta hatta elle tutulur bir şey bile sayılmaz ama iletişimi kesmek istediğim biri

Bir ara whatsapptan bana yeniliklerle ilgili mesaj gelmişti. Durum yapınca kişilerden bahsetme özelliği gelmiş. Hiç denemedim. Belki sizde ekli olmadığı için gizli diye uyarı gelmiştir.

Meraktan birkaç arkadaşımla denerdim bahsettiğiniz bildirim gelecek mi diye. Siz de deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…