Önce bi yazdıklarınızı okuyun, siz anlayacak mısınız merak ediyorum.Kizlar watsapim böyle bir özelliği olduğunu bile bilmiyor dum
Küs olduğum birinden bildirim geldi
Watsap da bu kişi sizden bahsetti diye .
Normal alakasız bir video bir kere izledim sonra yok oldu.nedir gizli bahsetme bilen varmi
Yani neyi anlamadınız bilmiyorum amaÖnce bi yazdıklarınızı okuyun, siz anlayacak mısınız merak ediyorum.
Bildirim geldiginde video mu açıldı? O videoda adınız mı geçiyor?
Wp'de size bir bildirim geldi,Yani neyi anlamadınız bilmiyorum ama
Watsabın gizli basetme özelliği nedir onu soruyorum
Etiket göremedim.Wp'de size bir bildirim geldi,
Bildirimde "xx sizden bahsetti" yaziyordu, buna tikladiniz ve bir video acildi, videoda adiniz mi geciyordu, etiketli miydiniz?
Neyseki yalnız değilmişim bende ben bilmiyorum zannettim.Neyden bahsettiğinizi ben de hiç anlamadım ve hiç duymadım böyle bir şey. Google’a whatsapp gizli bahsetme yazdım, durum gizleme çıktı. Bahsettiğinde size bildirim geldiğine göre bu bahsetme hiç de gizli değilmiş.
Kizlar watsabin böyle bir özelliği olduğunu bile bilmiyor dum
Normal alakasız bir video bir kere izledim sonra yok oldu.nedir gizli bahsetme bilen varmi
Watsabım gizli bahsetme özelliği nedir
Cok gereksizmis, anlamsiz bir bilgi daha edindik bu gece ve zerre kadar bile katkisi olmadi hayatimiza.
Bu videoyu buldum, nedir bilmem ama. Ben de hiç duymamıştım. Yanlışlıkla etiketlemiştir büyük ihtimal.
Ayrıca şu konuları açarken yazdıklarınızı okusanız da düzenlemeler yapsanız keşke. Ne kastettiğini açıklamalarınızdan zor anladım
Bu arada aranızda çook büyük bir şey olmadıysa neden gidip kendisine sormuyorsunuz? Merhaba böyle bir bildirim geldi anlayamadım, yanlışlıkla mı oldu falan deseniz de cevabını alsanızKizlar watsabin böyle bir özelliği olduğunu bile bilmiyor dum
Watsabım gizli bahsetme özelliği nedir
Aramızda büyük bir şey olmadı hatta hatta elle tutulur bir şey bile sayılmaz ama iletişimi kesmek istediğim biriBu arada aranızda çook büyük bir şey olmadıysa neden gidip kendisine sormuyorsunuz? Merhaba böyle bir bildirim geldi anlayamadım, yanlışlıkla mı oldu falan deseniz de cevabını alsanız
O zaman kafanıza takıp sitelerde konu açmak yerine sormak daha mantıklı benceAramızda büyük bir şey olmadı hatta hatta elle tutulur bir şey bile sayılmaz ama iletişimi kesmek istediğim biri
İletişimi kesmek istiyorum diyorum neden sorayım tarzı bu zaten dikkat çekmek kendini göstermek.O zaman kafanıza takıp sitelerde konu açmak yerine sormak daha mantıklı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?