• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

wok tava grill tava

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Kızlar,
Ben ve nişanlım grill tava çok kullaniyoruz. Wok tava da kullanıyoruz.

Ceyizime almam lazım.

Tefalde sordum. Grill yani ızgara tava 264 lira, wok tava 146 lira. Ustelik 400 liralık alisverislerde başka alışveriş için geçerli olmak üzere 75 liralık hediye çeki veriyorlar.

Tantintonda ise grill tava 95,
Wok tava 55 lira.

Napsam ki :)

Kızlar,

Ceyizime almam lazım.

Tefalde sordum. Grill yani ızgara tava 264 lira, wok tava 146 lira. Ustelik 400 liralık alisverislerde başka alışveriş için geçerli olmak üzere 75 liralık hediye çeki veriyorlar.

Wok tava 55 lira.

canım bence tefalden şaşma bende çeyizime tefalden aldım ama indirimleri takip ettim bir alana bir bedava kampanyası çok yapıyorlar o zaman alabilirsin... gril tavayı 250 liralık bi tencerede alarak yarı fiyatına getirebilirsin... ben öle yaptım..

Kızlar,

Ceyizime almam lazım.

Wok tava 55 lira.

Güvendiğin markadan şaşma derim :31: Ben henüz grill tava almadım alırsam döküm almayı planlıyorum inşallah, wok tavam monetta'dan..

Canmı merhaba, tefal outletlerde çok daha uygun fiyatlara da bulabilirsin. ben grill tavamı tefal outletten 50 tl gibi bi fiyata almıştım.

canım bence tefalden şaşma bende çeyizime tefalden aldım ama indirimleri takip ettim bir alana bir bedava kampanyası çok yapıyorlar o zaman alabilirsin... gril tavayı 250 liralık bi tencerede alarak yarı fiyatına getirebilirsin... ben öle yaptım..

Güvendiğin markadan şaşma derim :31: Ben henüz grill tava almadım alırsam döküm almayı planlıyorum inşallah, wok tavam monetta'dan..

Anladım teşekkür ederim.

Ankara'ya taşınınca bir kollayım bakayım.

Canım tefalden şaşma derim farklı serilerin daha uygun fiyatları ama döküm istiyorsan öyle tabi bende dökümmü yoksa normal grill tavamı kararsızım:31:

Tedaviden şaşmaz derim ben Tedaş'ın kampanyalarını kaçırma. 900 kusurluk alışveriş yatım yok oindirimi yok bu indirimi derken 350 ye kapattım. Dokum grill vok falan da dahil

Ben Ankara'ya gidince Tefalin outlet mağazasına bir ugrayayim o halde.
Teşekkür ederim kızlar

bence korkmazdan bak canım bende aldım yeni 10 gün olmuştur ya olmamıştır.2.ci ürüne %40 indirimi var. $korkmaz-a1444-natura-wok-30-cm-tava-l.webp$korkmaz-a1445-natura-kare-grill-tava-l.webp
kalitesi falan süper canım bunların

Tedaviden şaşmaz derim ben Tedaş'ın kampanyalarını kaçırma. 900 kusurluk alışveriş yatım yok oindirimi yok bu indirimi derken 350 ye kapattım. Dokum grill vok falan da dahil

Kusura bakmayın nasıl olmuş anlamadım yazılar yanlış çıkmış

Tefalden şaşma derım ben tefalin kampanyalarını kacırma. 900 kusurluk alışveriş yaptım yok o indirimi yok cürt indirimi derken 350 ye kapattım döküm grill wok falanda dahil.

Back
X