- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Bilişim suçlarına şikayet edin,kim yaptıysa çıksın ortaya.Kısa bır sorum olacak. Wikipediada bir akrabam hakkında yazılan bazı seyler var. Kendı hesabımdan girdim duzelttım ama hala inceleme beklenıyor diyor; ama bır haftadır beklıyoruz, kim yazdıysa görünüyor zaten ama bizim kısa süre icinde düzeltmemiz lazım cunku ismini yazınca direkt wikipedia cıkıyor. Ne yapabiliriz bir bilen var mı cunku kişilik haklarını zedeleyecek ozel hayat bılgılerı verılmıs, insanlar yanlıs bir izlenım edınıyor
Evet o yüzden uzun sürdü. Onu da Denedim ama onay gerekıyor her seferınde her yere yazdım ama kımse dikkate almadı bır hafta oldu bır aksıyon yokBilinen bir insan falan mı?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Yardım:Sayfa_silme
Bu linke göz attınız mı?
Aynen bır haftadır onay beklıyoruz hala bır degısıklık de yok ve su an zaman kaybetmemek de lazımYöneticinin onay vermesi gerekiyormuş ondan canım.
IP adresı falan da bellı her sey sayfa gecmısınde ama su an onemlı olan sayfada yazılanların degsıtırılmesıBilişim suçlarına şikayet edin,kim yaptıysa çıksın ortaya.
Normalde editörler bilgileri onaylarken araştırıyor ama,bunu yapan kişi etkili biri mi peki?vikipedia her yazanı kabul etmez.
Sayfa gecmisinde kimin ne düzenleme yaptıgı görülüyor Ocak ayında uc kere değiştirilmiş aynı kısı tarafından. O her kimse bu sekilde yazmıs ve su an duzelmiyor, biz de düzeltemedikBu tarz siteler 'çoğunluk' la çalışır.
Aynı anda bir sürü kişinin düzeltme girmesi işe yarar. Sözlükler falan bu şekilde anlık saldırılar yapabiliyor mesela.