WhyCry (Bebeğinizin Neden Ağladığını Öğrenin)

whycry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
8
0
0
İstanbul
Eki Görüntüle 229048

Ürün Açıklaması
Bebeğinizin ağlamasından ne istediğini söyleyen mucize cihaz.

Özellikler:

* Whycry Mini, bebeğinizin ağlama şiddetini, ağlama frekansını, takip ettiği deseni ve ağlama sırasındaki nefes aralıklarını analiz ederek, üzerindeki görsel renkli ışıklar yardımı ile size bildirir.
* Bebeğin ağlama nedeni 5 ana kategoriye indirgenmiştir: Gerginim, acıktım, huzursuzum, sıkıldım, uykum var.
* Bilimsel araştırmalar sonucunda %98 oranında kanıtlanmış güvenilirliği ile bebeğinizi anlamınızı kolaylaştırır.
* Ağlamalarına tutarlı şekilde zamanında cevap verilerek, rahatlaması sağlanan bebekler; ilerleyen zamanlarda daha az ağlayan, daha mutlu, uyumlu ve daha kolay sakinleştirilebilen çocuklar olmaktadırlar.
* Bu nedenle Whycry özellikle yeni anne-babalara verilecek en güzel hediyedir.
* Uzun ömürlü, değiştirilebilir pil ile çalışmaktadır.

Açıklama:

* İspanyol bir baba tarafından geliştirilmiş, İspanyol patentli bir cihazdır.
* Cihazın arkasında da belirtildiği gibi; bebeğinizin kilosuna göre yeterli mesafede bulundurulması önemlidir.
* Herhangi bir manyetik etkiye sahip değildir.

Son düzenleme:
yani eger gerçekse çok güzel bi şey tabi test edilmesi lazım bizim kıza belki yaramaz çünkü sürekli aglıo

yani eger gerçekse çok güzel bi şey tabi test edilmesi lazım bizim kıza belki yaramaz çünkü sürekli aglıo

Merhabalar Efendim.

Ürün 5 yıl boyunca ABD de araştırılıp güvenilirliği test edilmiş ve onaylanmıştır. 2010 yılı en iyilerin eniyisi ödülünü alarak kendini ispatlamıştır. Cihazın başarı oranı %98'dir.

İyi günler dilerim..

Son düzenleme:
çok ilginç.işe yarayabilir...ama zaten anne bebeğine alıştıkça ağlamalarının zamanla neden olduğunu anlamaya başlıyor.o süreye kadar işe yarayabilir:)

İlk birkaç haftayı atlatttıktan sonra her anne bebeğinin neden ağladığını anlar. Bu cihazı o nedenle bir baba geliştirmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…