Eki Görüntüle 229052
Ürün Açıklaması
Bebeğinizin ağlamasından ne istediğini söyleyen mucize cihaz.
Özellikler:
* Whycry Mini, bebeğinizin ağlama şiddetini, ağlama frekansını, takip ettiği deseni ve ağlama sırasındaki nefes aralıklarını analiz ederek, üzerindeki görsel renkli ışıklar yardımı ile size bildirir.
* Bebeğin ağlama nedeni 5 ana kategoriye indirgenmiştir: Gerginim, acıktım, huzursuzum, sıkıldım, uykum var.
* Bilimsel araştırmalar sonucunda %98 oranında kanıtlanmış güvenilirliği ile bebeğinizi anlamınızı kolaylaştırır.
* Ağlamalarına tutarlı şekilde zamanında cevap verilerek, rahatlaması sağlanan bebekler; ilerleyen zamanlarda daha az ağlayan, daha mutlu, uyumlu ve daha kolay sakinleştirilebilen çocuklar olmaktadırlar.
* Bu nedenle Whycry özellikle yeni anne-babalara verilecek en güzel hediyedir.
* Uzun ömürlü, değiştirilebilir pil ile çalışmaktadır.
Açıklama:
* İspanyol bir baba tarafından geliştirilmiş, İspanyol patentli bir cihazdır.
* Cihazın arkasında da belirtildiği gibi; bebeğinizin kilosuna göre yeterli mesafede bulundurulması önemlidir.
* Herhangi bir manyetik etkiye sahip değildir.
Ürün Açıklaması
Bebeğinizin ağlamasından ne istediğini söyleyen mucize cihaz.
Özellikler:
* Whycry Mini, bebeğinizin ağlama şiddetini, ağlama frekansını, takip ettiği deseni ve ağlama sırasındaki nefes aralıklarını analiz ederek, üzerindeki görsel renkli ışıklar yardımı ile size bildirir.
* Bebeğin ağlama nedeni 5 ana kategoriye indirgenmiştir: Gerginim, acıktım, huzursuzum, sıkıldım, uykum var.
* Bilimsel araştırmalar sonucunda %98 oranında kanıtlanmış güvenilirliği ile bebeğinizi anlamınızı kolaylaştırır.
* Ağlamalarına tutarlı şekilde zamanında cevap verilerek, rahatlaması sağlanan bebekler; ilerleyen zamanlarda daha az ağlayan, daha mutlu, uyumlu ve daha kolay sakinleştirilebilen çocuklar olmaktadırlar.
* Bu nedenle Whycry özellikle yeni anne-babalara verilecek en güzel hediyedir.
* Uzun ömürlü, değiştirilebilir pil ile çalışmaktadır.
Açıklama:
* İspanyol bir baba tarafından geliştirilmiş, İspanyol patentli bir cihazdır.
* Cihazın arkasında da belirtildiği gibi; bebeğinizin kilosuna göre yeterli mesafede bulundurulması önemlidir.
* Herhangi bir manyetik etkiye sahip değildir.
Son düzenleme: