• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

White Flesh tüy dökücü hakkında..

white flesh Türkiyede de kullanan varmı ? ben iranda yasıyorum ve burada kadınların cokca kullandıgı bir tüy azaltıcı bu..bizim insanımız irandan gelen karınca yumurtası diye kendini helak ediyor ama iranlı kızlar karınca yagı falan bilmiyor ne hikmetse :)

white flesh Türkiyede de kullanan varmı ? ben iranda yasıyorum ve burada kadınların cokca kullandıgı bir tüy azaltıcı bu..bizim insanımız irandan gelen karınca yumurtası diye kendini helak ediyor ama iranlı kızlar karınca yagı falan bilmiyor ne hikmetse :)

ceylin79 bu ürün arap malı mı ? Türkiyede yapılmıyor mu kafamçokkarıştı

slm mrh arkadaşlar ben emine bozoğlu white flesh kıl dökücü yani kamiloğlu kozmetiğin ortağı white flesh kıl döküçü 3 yıldır üretilmiyordu yeni imalata başlandı kokusu ve yoğunluğu değiştirildi isteyen arkadaşlar bu numaradan bana ulaşabilir 0538 892 81 63

wahite flesh 2000 yılında türkiyede manisa turgutluda üretilmiştir ve markamız 2000 yılında alınmıştır iranda değil yani oraya ürünler burdan gönderildi

Back