• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsup web nedir

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar
Burada bir konuda okumuştum whatsup web den baktım şöyle yazmış böyle yazmış. Merak ettim doğrusu bunu kurunca nasıl çalıştırilir ne kadar eskiye gidilir. Şimdilik çok ihtiyacım yok şükür de bilmekte fayda var. Mesela 2 ay önceki yazışmaları gorebilirmiyim :110:

O anda telefonda bulunan mesaj içeriklerini gösterir sadece. Eğer içerikler telefondan silindiyse göstermez ve geri getirilmesi de mümkün değildir. İhtiyacınızın olmaması iyi ve umarım hiç olmaz. Yalnız ola ki lazım olursa aklınızda olsun, erkekler bizim sandığımız kadar şapşirik değiller. İşi bileni ya anında mesajları siler ya da ikinci telefon kullanır, sizde bilgisayar başında uğraştığınızla kalırsınız. Üstelik bunu kurup yakalandığınız zaman olası tartışma ihtimalini de gözönünde bulundurmanız iyi olur.

Silmediyse görürsün
Bi uyarı whatsap veb ile takip edilen numaraya bildirim gidiyormuş whatsap ta kocalardan yana :KK16:

Back
X