Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar ben internet işinden pek anlamıyorum ve son zamanlarda whatsapp web çok duydum nedir ne için takip için mi kullanılıyor karşı taraf haberdar oluyormu nasıl kullanılıyor kısaca bana biraz bilgi verebilirmisiniz
Selam kızlar ben internet işinden pek anlamıyorum ve son zamanlarda whatsapp web çok duydum nedir ne için takip için mi kullanılıyor karşı taraf haberdar oluyormu nasıl kullanılıyor kısaca bana biraz bilgi verebilirmisiniz
whatsapp telefon rehberinde kayitli uygulamaya sahip kisilerle sesli-yazili-goruntulu gorusme saglayan, cesitli verileri alip-gondermeye yarayan bir uygulama.
insanlar hem bilgisayarda islerini yapip hem ellerine telefon almasin diye uygulamadaki whatsapp web kismina qr kodu okutup, uygulamanin internet tarayicisinda acilmasini sagliyor.
yani amac es, koca, sevgili kismini takip icin degil. ha niyet oysa evet bildirim gidiyor ve hangi bilgisayarda kac kisi sizin whatsapp webinize bagliysa gorebiliyorsunuz. Baska?