sanmıyorum. whatsapp dış menşeili bir program. türk makamları bu bilgilere sahip değiller diye biliyorum. yanlışım varsa arkadaşlar yorum yapar, öğrenirim ben de
sanmıyorum. whatsapp dış menşeili bir program. türk makamları bu bilgilere sahip değiller diye biliyorum. yanlışım varsa arkadaşlar yorum yapar, öğrenirim ben de
Savcılık kararına gerek var mı ya da nerede kullanacaksınız bilemiyorum ama eğer mesajlarınız duruyorsa ve çıkarttırmak istiyorsanız yazıcıdan çıktılarını alabilirsiniz ekran görüntüsü şeklinde. Yani delil olarak vs mahkemede mi kullanacaksınız?
whatsapptan mesaj geçmişi alamazsınız.
yedekleme yaptıysanız uygulamayı tekrar yüklerken mesajlar gelir değilse geri gelmez. savcılık kararı da getiremez çünkü whatsapp türkiye menşeili değil ve böyle bir havuzu da yok maalesef.
Savcılık kararına gerek var mı ya da nerede kullanacaksınız bilemiyorum ama eğer mesajlarınız duruyorsa ve çıkarttırmak istiyorsanız yazıcıdan çıktılarını alabilirsiniz ekran görüntüsü şeklinde. Yani delil olarak vs mahkemede mi kullanacaksınız?
Whatsapp yedekleniyor genelde. Yani programı silip yeniden yükleyin,yüklerken size soracaktır eski mesajlar kurtarılsın mı diye. yani ben ıphone kullanıyorum ve telefon değiştirdiğimde yedekleme ile mesajlarımı kurtarmıştım.