• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp dökümü

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Benim üstüme olan hattın whatsapp dökümünü savcılık kararı ile çıkarabilir miyim

sanmıyorum. whatsapp dış menşeili bir program. türk makamları bu bilgilere sahip değiller diye biliyorum. yanlışım varsa arkadaşlar yorum yapar, öğrenirim ben de

Savcılık kararına gerek var mı ya da nerede kullanacaksınız bilemiyorum ama eğer mesajlarınız duruyorsa ve çıkarttırmak istiyorsanız yazıcıdan çıktılarını alabilirsiniz ekran görüntüsü şeklinde. Yani delil olarak vs mahkemede mi kullanacaksınız?

Whatsappi silip geri yuklerken eski mesajlar gelsin dediginizde geliyor diye duymustum ama hic yapmadim bi dene

whatsapptan mesaj geçmişi alamazsınız.
yedekleme yaptıysanız uygulamayı tekrar yüklerken mesajlar gelir değilse geri gelmez. savcılık kararı da getiremez çünkü whatsapp türkiye menşeili değil ve böyle bir havuzu da yok maalesef.

Savcılık kararına gerek var mı ya da nerede kullanacaksınız bilemiyorum ama eğer mesajlarınız duruyorsa ve çıkarttırmak istiyorsanız yazıcıdan çıktılarını alabilirsiniz ekran görüntüsü şeklinde. Yani delil olarak vs mahkemede mi kullanacaksınız?
Evet benim hakkımda annesine karşı dediği hakaretler var ama mesajlar silinik geri getiremem

Evet benim hakkımda annesine karşı dediği hakaretler var ama mesajlar silinik geri getiremem
Whatsapp yedekleniyor genelde. Yani programı silip yeniden yükleyin,yüklerken size soracaktır eski mesajlar kurtarılsın mı diye. yani ben ıphone kullanıyorum ve telefon değiştirdiğimde yedekleme ile mesajlarımı kurtarmıştım.

Benim üstüme olan hattın whatsapp dökümünü savcılık kararı ile çıkarabilir miyim
Alamazsın,çünkü whatsapp yabancı şirkete ait Türkiye'de ofisleri yok.

Hattinizi kaybettiginizi soyleyerek ayni sim kartı bir daha cikarin. Telefonunuza takip wp kurun. Eger yedekleme varsa geri yukler wp mesajlarını

Whatsappi silip geri yuklerken eski mesajlar gelsin dediginizde geliyor diye duymustum ama hic yapmadim bi dene

Yedekleme yapıldıysa söylediğiniz gibi olur buna da geri yükleme denir. ancak yedekleme yapılmadıysa Mesajları geri getiremezseniz

Back
X