How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Whatsap yazışmaları aktaran program ???

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
734
172
103
Merhaba hanımlar. Size bir sorum olacaktı. Başkasının Whatsap mesajlarını takip eden. Bir program kullanmak suç mu ? Var mı öyle bir program ??

başkasınınn whatsaap mesajlarını takip etmek suç
telefonuma program indireyim uzaktan karşımdakinin whatsaabını izleyeyim gibi de birşey yok
ancak izlemek isteyen kişi izlediği kişinin whatsaap webini kendi pc sinde falan açar hep açık kalacak şekilde
öyle izleyebilir oda izinsiz olduğu zaman suç.

Öyle bir program var mı bilmiyorum en fazla WhatsApp web'den takip edebilirsiniz diye düşünüyorum ama suç tabikide

Whatsaap webi kullanabilirsiniz. Whatsapp mesajları şifrelediği için okumanız zor. Şöyle olur eşinizin drive hesabını kendi telefonunuzda açarsanız. Whatsapp bıda günlük yedeklemeye açarsanız. her gece mesajları okursunuz. silse bile geri geliyor.

Whatsaap webi kullanabilirsiniz. Whatsapp mesajları şifrelediği için okumanız zor. Şöyle olur eşinizin drive hesabını kendi telefonunuzda açarsanız. Whatsapp bıda günlük yedeklemeye açarsanız. her gece mesajları okursunuz. silse bile geri geliyor.
Suç değil mi bu da

Benim arkadaşımın whatsappı da sevgilisinde vardı. İkisi aynı anda giriyordu hatta..
Hatta bi keresinde arkadaşımla mesajlaşırken araya sevgilisi girip bir şeyler yazıyordu.. 🤷🏻‍♀️😐
Misal bu yüzden arkadaşımla özel şeyler konuşamıyordum normal sms den atıyordum özel mesajları.

Back