whatsap yazışmaları

farkındayım tabiki ama temmuz 27 sine gün almayı düşünüyorduk çok seviyorum onu nasıl şikayet edeyim

Sakın sakınnnn sakın gün falan almayın bakın evlendiğinizde bu adam sizin başınıza kakar bunu.

Bu konu şaka mi? Ilk once ergen degilsiniz. Bu yaşa kadar hayatinizda birilerinin olmamasina nasil inanmiş o ayri konu. Diger konu siz neden eskilerden konuşuyorsunuz. Mesajlari çikartdiysa utanmali olan siz degil o olmali. Nasil izin veriyorsunuz, nasil bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi ya? Ozur de dilemişsinizdir siz. Arkadaşlar bunlar aslinda basit gorunen ama ozsaygiyi temelden sarsacak durumlar. Kendine saygisi olan kadin mesajlarini çikarttiran adama oyle bir cevap verirki o adam kendine gelemez. Ama siz 'evet dogru yaptin, benim namuslu mu namussuz mu oldugumu, seni boynuzladim mi ogrenmen için mesajlarimi çikartman çok doğru, senden once biriyle mesajlaştim çok utaniyorum' demişsiniz resmen ya. Yok kendini hakli goruyorsa ve siz de hak veriyorsaniz paşa krndinin 5 senelik mesajlarini çikarttirsin da bakin o zaman nelerle karşilaşiyorsunuz. Boyle kendine saygisi olmayan kadinlari gorunce çok uzuluyorum. Toparlanin bence. Bir oneridir sadece

Bir mesajınızda akrabayız demişsiniz. Belki de geçmişinizi birilerinden öğrenmiştir. Size de whatsapp diye sallamıştır. Ben daha 1 ay önceki mesajları yükleyemiyorum yedeklediğim halde, sevgiliniz 5 yıla nasıl ulaşıyor? Hadi onu da geçtim, kendisi onca yılda rahibe terasa gibi mi gezdi?

Bende sana istersen geçmişimi göstereyim demişte, gerçek geçmişini gerçekten göstereceğine inandınız mı siz de?

Ben olsam çok sinirlenirdim o kim ki 5 yıllık geçmişe bakıyor? Buna hakkı yok. Sizinle olan ki yıllara baksa neyse. Bir de adam ciddi ciddi psikopat

BACIM SENIN ONU AFFETMEN LAZIM. SENIN OZEL HAYATININ ICINE ETMIŞ. SENIN OZEL YAZISMALARINI BULMUŞ, OKUMUS BIR DE UTANMADAN KIRGINIM MI DEDI

Adamın yaptığı suç farkında mısınız? Neden şikayet etmiyorsunuz? Böyle biriyle devam edilir mi hiç korkunç

27 Temmuz’a nikah günü alacaktık nasıl şikayet ederim diyor.

Watsapta geçmiş yazışmalar çıkıyor da 5 yıl öncesine kadar da değildir herhalde

Hemen karakola gidip sikayet etmelisin. Psikopatlik resmen bu. Ne demek 5 yillik kayitlara ulasmak

Kaç yaşında kadınsın hiç mi bir tecrüben olmadı hayatta diyemedin mi hadi ordan sümüklü sen kimsin beni affediyorsun bakalım ben seni affedecek miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…