whatsap yazışmaları

yalan söylüyor. anlattığınız şey teknik olarak mümkün değil.

sunduğu örnekleri de bir yerden duymuş olabilir. direkt yazdığınız şeyi okuyorsa bile onu da yedeklemenize falan ulaşarak bulmuştur. ya da o tanıştım dediğiniz sitenin loglarına bir şekilde ulaşmıştır. ordan bir ip yakalayıp size zarf atıp olayı devam ettirmiştir. tekrar ediyorum telefonunuza dokunmadan veya dokunarak, sohbet yedeklemesi yapmadığınız bir hesabın silinmiş konuşmalar dahil olmak üzere 5 yıllık geçmişine u-la-şa-maz. palavracı.

1- 40 yaşında olduğunuza emin misiniz?
2- Koskoca istihbarat teşkilatı sizinle mi uğraşacak?

ben yedek almıyordum.Peki bana gelen gelir gelmez sildiğim 3 ay önceki whtsap mesajını nasıl okudu??????????

bende inanmıyordum gelir gelmez sildiğim mesajı okuyana kadar

Külliyen yalan. 5 yıllık yazışmalarınıza falan ulaşamaz.
O utanmıyor size böyle bisey söylemeye, siz utanıyorsunuz.
Peki.

casus programla ekranınızı takip ediyor olabilir.
çok çok büyük davalarda bile silinen mesajlara ancak telefon incelenerek ulaşılıyor. ki bazen o bile mümkün olmuyor.
olabilir tabi oda mümkün ama onla tanışmadan önceki mesajları nasıl biliyor çıldırıcam yaaa

Terbiyesiz adam. Ne münasebet benim yüz yıl önceki konuşmalarıma müdahale ediyor. Çok güvensiz.

ne olursa olsun whatsapp gecmisine ulasmasi dogru degil, insan esine bile yapmaz ortada anormal bir durum ya da aldatma yoksa. sonucta gecmiste kalan bir sey. simdi devam ederseniz hep yuzunuze vurur, dinlemeyeceksiniz ama ben olsam birakin derim.

olabilir tabi oda mümkün ama onla tanışmadan önceki mesajları nasıl biliyor çıldırıcam yaaa

farkındayım tabiki ama temmuz 27 sine gün almayı düşünüyorduk çok seviyorum onu nasıl şikayet edeyim

Neden çıldırıyorsunuz ? Bu adamla halen neden evlenmek istiyor ve nikah tarihi almayı düşünüyorsunuz ?

Konusu olmayacak demiş ama konuşmayacağı birseyi saçma sapan şekilde tutup sizin karşınıza çıkarmaz.Yok 5 yıllık konuşmaları ele geçirmiş.Yok bilmem ne.
Boyle insanlar bana normal gelmiyor. Sürekli konusunun gündeme geleceğine, bunu karşınıza hep çıkaracağına emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…