Whatsaap hakkında lütfen

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Kızlar şimdi benim eski hattim eski eşimin üzerine kayıtlı yeni hat aldım onlara numaramı vermedim fakat eski hattıma kayitli olan whatsaapi guncelemedim oradan arasınlar diye buraya kadar tamamiz... fakat bu gün numarami bilseler nolacak diye eski whatsaapi sildim ama içindeki yazismalari silmedim eşim olacak adamda hattı çıkarttırmış benim yazismalari whatsaap yüklese görür mu... goremez deyin nolur ya nasıl böyle bi aptallık yaptm bilmiyorum ailemle adamı cekistirdigimiz bi sürü yazisma vaaar

Hımmmmmmmmmmmmmm

Telefona kaydedildiği için konuşmalar silinir görünmez diye biliyorum

Ayni telefon degilse göremez bildigim kadariyla. Backup ya sizin google hesabiniua veya cep telefonunuza normalde kayit oluyor

Hımmmmmmmmmmmmmm

Telefona kaydedildiği için konuşmalar silinir görünmez diye biliyorum
Ya Allahım nolur öyle olsun adamın durumuna bakamayıp kardeşime bi bakiver durumuna bana resmini yolla yazdim bile var büyük rezil olurum:)

Ya Allahım nolur öyle olsun adamın durumuna bakamayıp kardeşime bi bakiver durumuna bana resmini yolla yazdim bile var büyük rezil olurum:)
Ben bugün telefonuma format attım whatsaap yazismaları hepsi silinmisti ama tabi yedekleme gibi yerleri hiç ellememistim

Merak etmeyin birşey olmaz :-) telefonda kalır çünkü hatlık durum yok denemişliğim var. Neden sizin kullandığınız hattı çıkarıp kullanıyor ki oda sizi mi takip etmek istiyor acaba :bicak:

Merak etmeyin birşey olmaz :-) telefonda kalır çünkü hatlık durum yok denemişliğim var. Neden sizin kullandığınız hattı çıkarıp kullanıyor ki oda sizi mi takip etmek istiyor acaba :bicak:
Tam olarak ayrılmadık kesin mahkemede delil olabilecek bişey varmı diye bakacaktr

Back
X