• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellsoft Battaniye

Camasir Sepeti

FantaziGiyim.Com
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
410
44
73
İstanbul
Wellsoft Battaniyeler

* Wellsoft yumuşak dokusuyla sıcak ve rahat bir üründür. Kesinlikle tüylenmez, kolay kolay alev almaz, makinede yıkanabilir, çabuk kurur ve çekmez.
* Alerji, mantar ve kaşıntı yapmamanın yanı sıra anti-bakteriyel özelliğe de sahiptir.
* Astım hastaları tarafından da güvenle kullanılabilir..

Tek Kişilik STOKLARIMIZDA TÜKENMİŞTİR !

Çift Kişilik STOKLARIMIZDA TÜKENMİŞTİR !

Ürünü alırsanız 30 TL'lik Pro kart sahibi olacaksınız.

Bu üründen 1 tane dahi olsa sahip olmanızı ve mutlaka yorum yazmanızı rica edeceğim.

$welsoft-battaniye.jpg $welsoft-battaniye-genis.jpg $wellsoft-turkuaz.jpg $wellsoft3.jpg
$wellsoft-pembe.jpg $wellsoft-toplu.jpg
$wellsoft-mor.jpg $wellsoft4.jpg
$wellsoft-pembe2.jpg $wellsoft-fistik-yesili.jpg
$wellsoft1.jpg $wellsoft-sari.jpg
$wellsoft-turuncu2.jpg $wellsoft-kirmizi.jpg
$wellsoft-turuncu.jpg $wellsoft-sari2.jpg
$wellsoft2.jpg $wellsoft-kirmizi-2.jpg

resimleri yok pek göremeden almak ta mümkün değil ben pek battaniyeler ile ilgilenmem ama şık şeyleri severim özel bişiiler olursa düşünülür

hah işte beklediğim ürün:21:.. Ben koyu pembe istiyorum ama renk kartelasında benim istediğim renk için mürdüm yazıyor:26: Yani eğer koyu pembeye mürdüm denmişse ona göre sipariş veriicem..

çok beğendim ben bunlarıııı nasıl alabiliyorum bilemiyorum bana yrdımcı olabilirmisiniz arkadaşşlarrr

Vereceğim linke tıklayınız,oradaki alanları doldurup almak istediğiniz ürünü işaretleyiniz,ürün rengiyle ilgili detayıda linkte yer alan Açıklama bölümüne yazıp,ödeme şeklinizi belirledikten sonra Gönder tuşuna basınız,sipariş verdiğiniz ürünle ilgili detaylar için sizle irtibata geçilecektir.

Link:
http://www.kadinlarkulubu.com/misc.php?do=form&fid=5

Not:Ürün siparişinizle birlikte 30TL.lik KK PRO Kart'a da ücretsiz sahip olacaksınız.

ben sipariş verdim arkadaşlar bu siparişin ne zman geliceğini nerden öğrenebilirim? bide ben siparişi yollarken çift kişilik vermek istedim ama seçim yapıp yapmadığımı hatırlayamıyorum nasıl bakıcam verdiğim siparişe bilgilendirme mailide gelmemiş yardım ederseniz çok sevinirim...

Back