web tasarımı renk uyumu

Color Scheme Designer 3

buraya bakabilirsin renk uyumu konusunda.
sol üst kösedeki menüyü
mono, complement ,triad, tetrad,analogic,accented,analogic

degistirdiginde ayni rengin farkli renklerle uyumu cikiyor...

bende tasarımcıyım canım yaklaşık 2.5 yıldır. yardımın dokunursa sevinirim

bence güzel olmuş ya daha ne olsun fıstık gibi olmuş :)) renk olayı oldu bence sıkıntı kalmadı.

bence güzel olmuş ya daha ne olsun fıstık gibi olmuş :)) renk olayı oldu bence sıkıntı kalmadı.

değiştirdim kızlar baştan aşağı değiştirdim arkaplanıda hallettikten sonra yükleyeceğim resmini tekrar

böyle nasıl kızlar ama arka planı değiştireceğim photoshop yüklendiğinde

yok canım yazı tipi comic sans değil Trebuchet MS

century gothic diye bir font var ben sıkça kullanıyorum ve beğeniyorum bir dene bence . ağır ve güzel bir fonttur.

resim küçük olduğundan arabanın altındaki yazıyı öle gördm sanırım o zaman güzel:)

evet bende farkettim sayfayı küçültünce comic sans e çok benzemiş
bahsettiğiniz yazı tipinide hemen deneyeyim

century gothic çok yayvan geldi bana
genel olarak tasarım nasıl olmuş kızlar tabi logom hareketli ama burda malum belli olmuyor

Son düzenleme:
bende tahomayı severim nedense. comic sans bnm msn favorim, tahoma da derli toplu geliyo

tabi deneye deneye bulmak lazımm çok güzel bir yazı fontu sitenin içeriğine uygun olmayabilir..

tabi deneye deneye bulmak lazımm çok güzel bir yazı fontu sitenin içeriğine uygun olmayabilir..

evet kesinlikle güzel fakat site için daha sert bir font seçmem gerekli yoksa bana kalsa ben el yazısını çok severim logoda olduğu gibi :)

Bende efekt-animasyon tasarımcısıyım ve proje hazırlarken en nefret ettiğim kısım font kısmı. çok zor oluyor binlerce font var ve saatlerimi uygun fontu aramakla geçiriyorum. Allah yardımcın olsun zor:)

Bende efekt-animasyon tasarımcısıyım ve proje hazırlarken en nefret ettiğim kısım font kısmı. çok zor oluyor binlerce font var ve saatlerimi uygun fontu aramakla geçiriyorum. Allah yardımcın olsun zor:)

amiiin şimdilik bu fontta karar kıldım birde hoca görsün bakalım o ne diyecek bu arada genel olarak tasarımıım nasıl kızlar beğendinizmi çokmu basit ve acemice duruyor?

niye kimse tasarım hakkında yorum yapmıyor? web tasarımından anlamanıza gerek yok kızlar sadece nasıl görünüyor ona yorum yapın :85:
Eki Görüntüle 269061

en son halide bu artık burada bırakıyorum index tasarımını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…