- 25 Ağustos 2014
- 20.471
- 48.495
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
var.. son gorulme'ni kapatirsan sen de milletinkini goremiyorsun yalniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm dedigimde, cevrimici oldugunda gorunursun.. son gorulmen gorulmez..Her ıkısını bırden kapayınca onlıne oldugum gorunmuyor yanı... Tesekkur ederım..
Ondan bahsetmıyorum, onlıne olarak gorulmeden bahsedıyorum arkadasım....var.. son gorulme'ni kapatirsan sen de milletinkini goremiyorsun yalniz..
pardon..Ondan bahsetmıyorum, onlıne olarak gorulmeden bahsedıyorum arkadasım....
Benım dedıgım hakkında bır bılgın var mı pekı?pardon..
malesef..Benım dedıgım hakkında bır bılgın var mı pekı?
Eger numarani kayitlardan sildiysen goremezsin ..
Tesekkur edıyorum... :)malesef..
Tesekkur ederım, pekı bu kısı benı sılse ben onun fotografını ve durum bılgısını gorebılıyor muyum?Son versıyonunda mavı tık gizleme,online durum gızleme,son görülme gızleme hepsı. Var amaz kişiye özel degıl,bı yerı ısaretleyınce genel durumun oyle oluyor yanı off oluyorsun herkes oyle goruyor,silsede silmesede
Numaran onda kayitli degilse goremezsin
Aay kafam cok karıstı, ben oyle bılmıyordum o kısı benı sıldıyse ya da engelledıyse ben hıcbır sekılde goremem dıye bılıyordum :)Kayitli olup olmamasiyla ilgisi yok, herhangi birinin numarasi sernde kayitliysa o sohbetteyken online oldugunu görüyorsun.
Aay kafam cok karıstı, ben oyle bılmıyordum o kısı benı sıldıyse ya da engelledıyse ben hıcbır sekılde goremem dıye bılıyordum :)
Canım engellemedıgınden emınım. Baska bır arkadasımdan baktım, profıl fotosunda benım fotom vardı, durumunda da ''senı cok sevıyorum gunes_ay'ım'' yazıyordu, hala degıstırmemıs, ama son gorulen kısmını arkadasımda da goremedım... Muhtemelen onu kaldırmıs, ben de uzun zamandır onlıne olarak goremedıgım ıcın sıldı fılan sandım benı, belkı de wattsap plus uygulamasını kullanıyordur bılemıyorum, o uygulamada onlıne gızleme durumu varmıs, ben de bılemıyorum, sızlerden fıkır almak ıstedım.. Kafamda az cok bır fıkır olustu sayenızde.. :)Silse bisey farketmiyo, görüyosun hala. Engellediyse göremiyosun sadece. Yani ben hani o konusurken birisiyle "cevrimici" yazisi varya, ondan bahsediyorum. Yoksa o "en son görülen" i sildiyse görmeyebilirsin öyle bi ayar yaptiysa
Canım engellemedıgınden emınım. Baska bır arkadasımdan baktım, profıl fotosunda benım fotom vardı, durumunda da ''senı cok sevıyorum gunes_ay'ım'' yazıyordu, hala degıstırmemıs, ama son gorulen kısmını arkadasımda da goremedım... Muhtemelen onu kaldırmıs, ben de uzun zamandır onlıne olarak goremedıgım ıcın sıldı fılan sandım benı, belkı de wattsap plus uygulamasını kullanıyordur bılemıyorum, o uygulamada onlıne gızleme durumu varmıs, ben de bılemıyorum, sızlerden fıkır almak ıstedım.. Kafamda az cok bır fıkır olustu sayenızde.. :)
Canım engellemedıgınden emınım. Baska bır arkadasımdan baktım, profıl fotosunda benım fotom vardı, durumunda da ''senı cok sevıyorum gunes_ay'ım'' yazıyordu, hala degıstırmemıs, ama son gorulen kısmını arkadasımda da goremedım... Muhtemelen onu kaldırmıs, ben de uzun zamandır onlıne olarak goremedıgım ıcın sıldı fılan sandım benı, belkı de wattsap plus uygulamasını kullanıyordur bılemıyorum, o uygulamada onlıne gızleme durumu varmıs, ben de bılemıyorum, sızlerden fıkır almak ıstedım.. Kafamda az cok bır fıkır olustu sayenızde.. :)
Sadece listemdiler gorebılır,kımse göremez,,iki seçenek de mevcut telde,hangısını yaptı bılemeyızTesekkur ederım, pekı bu kısı benı sılse ben onun fotografını ve durum bılgısını gorebılıyor muyum?
Aa ama watsaptan sılse bıle profılını ve durum guncellemesını gorebılırız dıye soylemıstı burdakı arkadaslar.. Kafam karıstı, cok oldum ben teknolojık ıslerle gram ısım olmuyor o yuzden boyle kafa patlatıyorum ıste :/Sadece listemdiler gorebılır,kımse göremez,,iki seçenek de mevcut telde,hangısını yaptı bılemeyız
Plusta gızleme olayı var dıye soylemıstı arkadaslar :) E bu cocuk hıc onlıne degıl, engellemedıgınden de emınım ne yapmaya calısıyor ben de anlamadım :)Whatsapp plus da da yok öyle bi gizleme olayi. Ben kullanmistim. Yani birisiyle yazisirken "cevrimici" yazisi görünüyor hep onu gizleyemiyosun hic bi sekilde
Plusta gızleme olayı var dıye soylemıstı arkadaslar :) E bu cocuk hıc onlıne degıl, engellemedıgınden de emınım ne yapmaya calısıyor ben de anlamadım :)