• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wattsapta onlıne olma durumunu gızleme uygulaması var mı?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Kızlar ıyı geceler, cok acıl bır sey sormak ıstıyorum yanıtlarsanıız cok sevınecegım.
Wattsapta onlıne durumunu gızleme uygulaması var mı?
Son gorulme kaldırılabılıyor onu bılıyorum fakat sohbet esnasında kısı onlıne ıken bunu gızleme gıbı bır durum soz konusu mudur?
Cevap verırsenız cok sevınecegım, ıyı geceler tesekkurler.

Kızlar ıyı geceler, cok acıl bır sey sormak ıstıyorum yanıtlarsanıız cok sevınecegım.
Wattsapta onlıne durumunu gızleme uygulaması var mı?
Son gorulme kaldırılabılıyor onu bılıyorum fakat sohbet esnasında kısı onlıne ıken bunu gızleme gıbı bır durum soz konusu mudur?
Cevap verırsenız cok sevınecegım, ıyı geceler tesekkurler.

Napcan ki

Anladım tesekkurler, eskı sevgılım son gunlerde watsapp hesabını acmıyor sanıyorum kı hıc onlıne rastlamadım, engellememıs ondan emınım cunku baska bır arkadastan rehbere kaydedıp baktık, acaba nıye onlıne goremıyorum yoksa durumunu gızleme gıbı bır olay var mıdır da goremıyorum dıye merak ettım de konu acayım dedım...

Anladım tesekkurler, eskı sevgılım son gunlerde watsapp hesabını acmıyor sanıyorum kı hıc onlıne rastlamadım, engellememıs ondan emınım cunku baska bır arkadastan rehbere kaydededıp baktık, acaba nıye onlıne goremıyorum yoksa durumunu gızleme gıbı bır olay var mıdır da goremıyorum dıye merak ettım de konu acayım dedım...
Numaran onda kayitli degilse goremezsin

Yanı onlıne olan durumunu plus olarak ayarladıgında acık oldugunu gızleyebılır mı?.
Hayir canim whatsapp plus diye bir uygulama ar whatsappin degisik modeli onun ayarlarinda cevrim icini durumunu gizleme ozelligi vardi bir kac ay once kardesim kullaniyordu

Numarayı sıldıyse goremıyor muyum yanı onlıne olup olmadıgını? Engellemedıgınden emınım ama sılıp sılmedıgı hakkında bır bılgım yok.
Normal whatsapp kullaniyorsa numarani silmistir o zaman goremezsin acik oldugunu

Hayir canim whatsapp plus diye bir uygulama ar whatsappin degisik modeli onun ayarlarinda cevrim icini durumunu gizleme ozelligi vardi bir kac ay once kardesim kullaniyordu
Normal whatsapp kullaniyorsa numarani silmistir o zaman goremezsin acik oldugunu
Plus kullanıp kullanmadıgını nasıl anlayabılırım?

Son gorulme tarıhı mı arkadasım? Eger ondan bahsediyorsan onu demıyorum, onlıne acık olma durumunu dıger arkadasların gorebılıyor mu?
Canim whatsup menusune gir ordan profil oradan gizlilik e giriyorsun aradigin yer burasi,son gorulme ve durum var onlari kapatinca online oldugun gorulmuyor ztn

Anladım tesekkurler, eskı sevgılım son gunlerde watsapp hesabını acmıyor sanıyorum kı hıc onlıne rastlamadım, engellememıs ondan emınım cunku baska bır arkadastan rehbere kaydedıp baktık, acaba nıye onlıne goremıyorum yoksa durumunu gızleme gıbı bır olay var mıdır da goremıyorum dıye merak ettım de konu acayım dedım...
sizi engellemiş olabilr

Back