- Konu Sahibi almagester06
-
strawberry duş jelindenmi bahsedio yoksa kendi markası duş jelindenmi canım? ben strawberry kullanıyorum çilekli kırmızı olmadı hiçbiyer..olsaydı banyoda fayans olurdu kırmızı..:sm_confused:
izmirde hiç olmazmı forum bornovada var şutarafagitti bende koluma sepeti bir takıyorum doldurmadan çıkamıyorum nerdeyse hatta aşkıma bidaha oraya girmeye kalkarsam bana engel ol demiştim bir keresinde yasakkelime o zamandan beri onunla gidemiyorum daha kapıdan girerken kolumdan çekiyo benii :sm_confused:
hiç foruma gitmemiştim ben. büyük yerler beni yoruyor. ve kalabalığı hiç sevmem. ama gidip bakayım bir. ayyyy! eşim yandı desene sırnaşık şeyben de çocuk gibi onu alalım bunu alalım derim o da beni kıramaz. for you mağazalarında değişik ilginç şeyler buluyorum ama o kadar fazla şey yok Ankara daki gibi. bana kalsa maaşımı herhalde kozmetik mağazasına bırakır çıkarım.:roflol: Allahtan kira ödüyorum da elime 3 kuruş kalıyor sadece eşimden istiyorum o da sınırlı. kendimi böyle tutuyorum.:roflol:
hihih valla öle zaten ben kızımı okutmıcam amannn anası okudu ne oldu zengin koca blcam ben bulamadım:roflol:annem de bana der ki senin kadar kıyafeti ve makyaj ürünü olan yok. ben de öyle sanırdım. Buraya bir geldim. ooooo benim kinin yanında sizinkiler valiz filan.sırnaşık şey Anneme anlatçam valla. biz bayanlar bayılıyoruz böyle şeylere. Eşim de beni hiç anlamaz. bu kadar çok niye alıyosun diye. Onlar da tek ürün bitti. çok dediğine bakmayın.
Almagester sen böyle cici cici anlatıyosun alışveriş yapasım geldi tutuyorum kendimi:roflol::roflol::roflol:
kız sana zengin koca lazım:roflol: ya da bütün maaş kozmetik ürünlerine:roflol:
zaten şey ben biyere gidince annem diyoki assolist çantanıda aldın mı:roflol: amn erkkeler ne anlar. hem hatun güzel olsun isterler hemde ne alıyosun derlerŞeniz
Kıskandım ama sizi:dilcikar: izmir de yok sanırım böyle bi yer bilen varsa yazsın. benim en çok gidip alışveriş yaptığım yer hobi parfümeri. öyle cici şeyler satan yer varsa izmir de bana da yazınyerimseniben
aa ne güzel ben de Bakırköydeyim
senin dediğin yer Galleria canım
hiç dikkat etmemiştim yarın bi gideyim ben de :sm_cool:
almagestercığım for you ankara da war mı? görmedim hiç :S
Annen çok hoş yaaa! onların zamanında bu kadar ürün yoktu. onlara fazla geliyor. benimki ben makyajı sevmem derdi. ben severim karışma dedim. evlenmeden dışarı alışverişe çıkıcam makyajsız çıkmazdım. annem öyle alıştı ki şimdi makyajsız görse bu ne ruh gibi halin der. kızar bana. eşimle bir yere giderken senin hazırlanman 1 saat sürer der son rujunu sürerken seslen ben hazılanayım diyo.:roflol:
ayy konu dağıldı pardon. Aldığın şeylerin resimleri varsa koy be tatlım. a.s.
ya bende düşündüm ürünlerin resmini koymayı makinem abalamda kaldı yahu. gelince resimli paylaşım köşesi oluşturalım güzel olur valla. sırnaşık şeycoksekeriremsu kız çocuğu gibi her akşam onları döküp oynuyorum:roflol:
biz de cici cici bakarız.coksekeriremsu
almagestercığım for you ankara da war mı? görmedim hiç :S
E bizde de watsons yok. napalım For you da siz de olmasınsırnaşık şey
eminim sizin mağaza daha güzeldir.a.s.
sen bol bol al bize anlat emi. cicilerini benim içinde kullan kendinecoksekeriremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?