P purring Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2012 3.705 5.105 248 17 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #1 Kızlar ben güneşsiz bronzlaştırıcı arıyorum yıllar önce L'oreal'inkini kullanmıştım çok memnundum ama bulamıyorum şimdi. Geçenlerde watson's'ta solait'i gördüm köpüğü falan da varmış, aranızda bunu kullanan var mı? :)
Kızlar ben güneşsiz bronzlaştırıcı arıyorum yıllar önce L'oreal'inkini kullanmıştım çok memnundum ama bulamıyorum şimdi. Geçenlerde watson's'ta solait'i gördüm köpüğü falan da varmış, aranızda bunu kullanan var mı? :)
morfin Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2011 197 1 66 İstanbul 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #2 ben hem köpük hem mendilinden aldım. 1 hafta sonra tatile gidicem, gitmeden bir kaç gün önce kullanmaya başlıycam. bacaklarıma kullanıcam ama sadece.
ben hem köpük hem mendilinden aldım. 1 hafta sonra tatile gidicem, gitmeden bir kaç gün önce kullanmaya başlıycam. bacaklarıma kullanıcam ama sadece.