Ben bnu ilk defa göeüyorumçokşirin bir kabı varmışCanım yarın gratis Watsonsa gidicem senin için kokusuna baakıcam bende merak ettim güzelse alabilirimEki Görüntüle 1821108
ya nasıl mutlu olurumm anlatamamCanım yarın gratis Watsonsa gidicem senin için kokusuna baakıcam bende merak ettim güzelse alabilirimEki Görüntüle 1821108
evet ama ben kılıfını cıkarıp camını kullanmayı daha cok sevdımBen bnu ilk defa göeüyorumçokşirin bir kabı varmış
Bende ilk defa gördüm dış görünümü çok hoş gerçekten denemek lazımBen bnu ilk defa göeüyorumçokşirin bir kabı varmış
Fiyatı ne kadar canım ,bugün gidemedim watsonsa ilk fırsatta bakıcam kokusunu çok merak ettimevet ama ben kılıfını cıkarıp camını kullanmayı daha cok sevdımsadece çok cabuk geçiyor kokusu evde canı sıkıldıkca parfüm sıkma huyu olanlar için birebir fıyatıda çok uygun
Kokusu burberry miş canım çok sevindim,çünki burberry kullanmıştım çok memnundum,Fiyatı ne kadar canım ,bugün gidemedim watsonsa ilk fırsatta bakıcam kokusunu çok merak ettim
Kokusu burberry miş canım çok severek kullandığım bi parfümdü ona benzemesi beni çok çok mutlu etti,evet ama ben kılıfını cıkarıp camını kullanmayı daha cok sevdımsadece çok cabuk geçiyor kokusu evde canı sıkıldıkca parfüm sıkma huyu olanlar için birebir fıyatıda çok uygun
halla halla ben burbery clasıgın orjınalıde dolumuda kullandım şuan dolumunu kullanıyorum ama hiç benzemıyor. Amour olduguna emin misin canım diğer çeşitleir olabilir clasıge benzeyenKokusu burberry miş canım çok severek kullandığım bi parfümdü ona benzemesi beni çok çok mutlu etti,
Aaaaa evet canım seninki değilmiş,intellectuels olanıymış, burberry gibi kokan,ben bakıcam çeşitlerine kokularına, hangisi hoşuma giderse,onu alıcamhalla halla ben burbery clasıgın orjınalıde dolumuda kullandım şuan dolumunu kullanıyorum ama hiç benzemıyor. Amour olduguna emin misin canım diğer çeşitleir olabilir clasıge benzeyeneğer öyleyse onu alsaydım keske diyorumm şuan
ben en cok amouru begendım ama burbery benzeri deyince akan sular durur tabi:) ona denk gelmedım sanırım benAaaaa evet canım seninki değilmiş,intellectuels olanıymış, burberry gibi kokan,ben bakıcam çeşitlerine kokularına, hangisi hoşuma giderse,onu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?