• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsons,gratis,rossmann memnuniyeti:)

prenses7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.537
964
123
42
Arkadaşlar bu kozmetik mağzaları açıldığından beri,başka yere uğramaz oldum,kozmik alışverişlerimi buralardan yapıyorum ve markalarından çok memnunum,her birinin kendi adında ürünleri var.sizlerde gidiyorsunuzdur eminimki hangi ürünlerini kullanıyorsunuz?

ben gratiste en çok the balm a aşaığım :)

ya biri bana gratisteki crochet 'amour' isimli naturel spreyın hangi parfüme benzediğini söyleyebilirr mi. Çok bilindik ama çıkaramıyorum kafayı yedim resmen

ben gratiste en çok the balm a aşaığım :)
Bencede ilk sırada the balm şu far paletine bayılıyorum mesela bn1392302882.jpg

ya biri bana gratisteki crochet 'amour' isimli naturel spreyın hangi parfüme benzediğini söyleyebilirr mi. Çok bilindik ama çıkaramıyorum kafayı yedim resmen
Canım yarın gratis Watsonsa gidicem senin için kokusuna baakıcam bende merak ettim güzelse alabilirim:KK68: untitled.png

evet ama ben kılıfını cıkarıp camını kullanmayı daha cok sevdım :KK70: sadece çok cabuk geçiyor kokusu evde canı sıkıldıkca parfüm sıkma huyu olanlar için birebir fıyatıda çok uygun :KK70:
Fiyatı ne kadar canım ,bugün gidemedim watsonsa ilk fırsatta bakıcam kokusunu çok merak ettim:KK70:

Kızlar öğrendim yazıyorum; kokusu;( burberry classic'e) çok benziyormuş,fiyatı indirimliyken 7 tl imiş,elegan ,detente çeşidi varmış, ve tavsiye edilenler arasında,dış görünümü çok beyenilmiş ,kokusunun kalıcı olduğunu söyleyende var.günlük kullanım için uygunmuş kokusu çok benzetilen parfüm işte bu arkadaşlar ben kullanmıştım çok memnundum:21::21::21::21::21: untitled.png

evet ama ben kılıfını cıkarıp camını kullanmayı daha cok sevdım :KK70: sadece çok cabuk geçiyor kokusu evde canı sıkıldıkca parfüm sıkma huyu olanlar için birebir fıyatıda çok uygun :KK70:
Kokusu burberry miş canım çok severek kullandığım bi parfümdü ona benzemesi beni çok çok mutlu etti,:KK68:

Bende rossman ın kozmetiğin yanı sıra temizlik ürünlerinden çok memnunum özellikle yağ çözücü ve fırın temizleyici çok iyi...

Bende rossman ın kozmetiğin yanı sıra temizlik ürünlerinden çok memnunum özellikle yağ çözücü ve fırın temizleyici çok iyi...
Evet rossmann da da çok çeşit var ve kozmetik,kişisel bakım ürünleri falan çok ucuz,:KK69:
untitled.png son aldığım sarı olan parfüm 3,4 tl bi fiyatta,şeftali kokusu çok hoş

Son düzenleme:
Kokusu burberry miş canım çok severek kullandığım bi parfümdü ona benzemesi beni çok çok mutlu etti,:KK68:
halla halla ben burbery clasıgın orjınalıde dolumuda kullandım şuan dolumunu kullanıyorum ama hiç benzemıyor. Amour olduguna emin misin canım diğer çeşitleir olabilir clasıge benzeyen :( eğer öyleyse onu alsaydım keske diyorumm şuan

halla halla ben burbery clasıgın orjınalıde dolumuda kullandım şuan dolumunu kullanıyorum ama hiç benzemıyor. Amour olduguna emin misin canım diğer çeşitleir olabilir clasıge benzeyen :KK43: eğer öyleyse onu alsaydım keske diyorumm şuan
Aaaaa evet canım seninki değilmiş,intellectuels olanıymış, burberry gibi kokan,ben bakıcam çeşitlerine kokularına, hangisi hoşuma giderse,onu alıcam :KK69:

Son düzenleme:
Aaaaa evet canım seninki değilmiş,intellectuels olanıymış, burberry gibi kokan,ben bakıcam çeşitlerine kokularına, hangisi hoşuma giderse,onu alıcam :KK69:
ben en cok amouru begendım ama burbery benzeri deyince akan sular durur tabi:) ona denk gelmedım sanırım ben

anneler gününde sizce kaçlık bir indirim yaparlar ?

Back