- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
- 248
kızlar ben bu ayın kataloglarını inceledim neredeyse katalogdaki bütün ürünler aynı.fiyatları da.sadece gratis ve watsons ın kendine has ürünleri var tek fark neredeyse bu. gratis kart kullanıyorum ben de onda da puan birikti.watsons için internetten aktivasyon yapman lazım dediler almadım ben de.
bende pek indirimli bulmadım fakat belli olmaz ki arada sırada iyi fırssatlar olabilir.Ben çoğunlukla watsonsdan alışveriş yaptığım için onun kartını aldım.Aslında her ikisininde kartını alıp iki yerdende indirimleri takip etmek daha mantıklı :)
aynen bende bulamadım vallaevet bende watsons kart da alacağım.bu ayın kataloglarındaki ürünler hep aynı ikisinde de.bir tek boyalarda watsons bir tık daha uygun.ben de bu ay pek alacak bir şey bulamadım.
aynen bende bulamadım valla
kil maskesi var acaba nasıl? ikincisi %70 diyor.fiyat yazmıyor ama cesaret edemedim.bir ona bakacağım.
Sanırım bi ürün bi puan ediyomuş yanlış bilmiyosam.Eğer öyleyse gerçekten gereksiz,işe yaramaz..1 milyarlık alışverişte 10 tl bi puan oluo yani fasa fiso kartlar bende ikiside var bi işe yaradıkları yok.yılda bir indirimlere extra belirli ürünlerde %10 indirim oluyor
Nasıl ben anlamadııım1 milyarlık alışverişte 10 tl bi puan oluo yani fasa fiso kartlar bende ikiside var bi işe yaradıkları yok.yılda bir indirimlere extra belirli ürünlerde %10 indirim oluyor
Nasıl ben anlamadııımŞimdi ben geçen ay Watsons card aldım 1 liraya, dedile ilk alınca içine puan yükleencek sonra bide nette aktivasyon yaptığınızda yüklenecek diye. Sonra çok umursamadım geçen hafta gittim 39 liralık alışveriş yaptım, kasiyer puanlarınızı kullanalım mı dedi tabi dedim tamam 1 lira alıcam dedi kartımda 38 lira birikmiş bile hiç bişi anlamadım 1 liraya bi sürü cici alıp çıkmış oldum
ben watsons card dan kullanıyorum bir süredir ve oldukça memnunum indirimli kuponları sayesinde bir çok ürünü daha uygun fiyata alabiliyorum. Gratis e pek uğramıyorum dolayısıyla kartım da yok ,geçen gün yüz temizleyici jel aldım watsons dan Loreal paris ürünü normal fiyatı 11.90 dı ben kuponla 6.90 a aldım yüz temizleme jelleri biraz pahalı oluyor 6.90 gayet uygun bir fiyat bencekızlar watsons mu gratis mi sizce ? watsons card kullanan varmı?
bu kupon nasıl oluyor? size kupon mu veriyorlar? anlamadım.yoksa kart verince indirimli mi geçiyor?ben watsons card dan kullanıyorum bir süredir ve oldukça memnunum indirimli kuponları sayesinde bir çok ürünü daha uygun fiyata alabiliyorum. Gratis e pek uğramıyorum dolayısıyla kartım da yok ,geçen gün yüz temizleyici jel aldım watsons dan Loreal paris ürünü normal fiyatı 11.90 dı ben kuponla 6.90 a aldım yüz temizleme jelleri biraz pahalı oluyor 6.90 gayet uygun bir fiyat bence
sitesinde okudum 100 puan 1 tl demekmiş benim şuan 200 puanım var puanlarımı kullanmak istersem 2 tl indirim yaptırabilirim yani o şekilde oluyorŞu an benim 180 puanim var ama nasil kullanicagimi sormadim
bu kupon nasıl oluyor? size kupon mu veriyorlar? anlamadım.yoksa kart verince indirimli mi geçiyor?
kart verdiklerinde yeşil bir kartonla verdiler onun içinden çıktı nivea, rimmel , loreal paris, pure beauty ... gibi 10 tane falan markadan bazı ürünler için indirim kuponu loreal pariste 5 tl indirim vardı hangi ürünü alırsan o kuponumu verdim indirim yaptılar
anlatabilmişimdir umarım
evet anladım teşekkürler:) ben de alayım bu hafta artık şu karttan.
puan biriktirirsin hem biraz daha indirimli almış olursun almak istediğin ürünleriBende var ama hala nasıl kullancağımı anlayamadım
puan biriktirirsin hem biraz daha indirimli almış olursun almak istediğin ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?