Watsons kart daha avantajli sanki indirim kuponlari veriyorlar puan biriktiren ili yosun o puanlari kullanabiliyosun..gratisin de kayda değer indirimleri oluyor ikisi de çok güzel.bence :)
Watsons card icin karti aldiktan sonra msj atip kayit olmak gerekiyor canim yoksa aktive olmuyor
Şu an benim 180 puanim var ama nasil kullanicagimi sormadimWatsons da urun alınca puan birikiyormus onun hakkında bilgin varmı canım nasıl olluyo o:)
O puanlar karta mı geliyo nasıl geliyo biliyomusun pekŞu an benim 180 puanim var ama nasil kullanicagimi sormadim
Evet yaptigin alisverise gore karta yukleniyoO puanlar karta mı geliyo nasıl geliyo biliyomusun pek
İkisi de avantajlı. Hangisinden daha çok alışveriş yapıyorsan onun kartını çıkar derimkızlar watsons mu gratis mi sizce ? watsons card kullanan varmı?
Bende öyle yapmaya karar verdim,yaptım.Watsons dan yaparım genellikle.Tesekkurler yorumun için :)İkisi de avantajlı. Hangisinden daha çok alışveriş yapıyorsan onun kartını çıkar derim
Bende öyle yapmaya karar verdim,yaptım.Watsons dan yaparım genellikle.Tesekkurler yorumun için :)
Merhabalar,
Ben watsons card aldım ve kullanıyorum indirim kuponları verdiler ve çok memnunum. Aradığım çoğu markayı watsonsta buluyorum duş jellerine bayılıyorum nadiren de olsa farklı bir marka ürün lazım olduğunda gratisin yolunu tutuyorum[/QUOTE
Merhaba.Bende aldım watsons kart ama hakkında pek bilgim yok sizin bi bilginiz var mı? Puanlar karta nasıl geliyo vs..
İkisi de var ama sanki gratis daha ucuz gibi. .
Evet bende onun daha avantajlı olduğunu düşünüyorumbende gratis var ama watsonsta alacağım sanırım o daha avantajlıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?