watsons card kullanan varmı? hangisi?

VTugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
82
10
98
kızlar watsons mu gratis mi sizce ? watsons card kullanan varmı?

iki kartta var bende ikisi de indirim zamanlarında iyi oluyor
karta özel extradan indirim ya da fazladan puan toplama avantajları oluyor
gratis kart ücretsiz.
watsons kartın ücreti 2,5 tl. yanında extradan indirim kuponları veriyorlar. kuponları indirim zamanında kullandığında aldığın ürün bayağı uygun fiyata geliyor.

bende yeni watsons card aldımda anlamadığım şey nasıl kullanılıyor, o puanlar nasıl kullanılıyor.

Watsons kart daha avantajli sanki indirim kuponlari veriyorlar puan biriktiren ili yosun o puanlari kullanabiliyosun..gratisin de kayda değer indirimleri oluyor ikisi de çok güzel.bence :)

Watsons kart daha avantajli sanki indirim kuponlari veriyorlar puan biriktiren ili yosun o puanlari kullanabiliyosun..gratisin de kayda değer indirimleri oluyor ikisi de çok güzel.bence :)

Watsons da urun alınca puan birikiyormus onun hakkında bilgin varmı canım nasıl olluyo o:)

Watsons card icin karti aldiktan sonra msj atip kayit olmak gerekiyor canim yoksa aktive olmuyor

Merhabalar,
Ben watsons card aldım ve kullanıyorum indirim kuponları verdiler ve çok memnunum. Aradığım çoğu markayı watsonsta buluyorum duş jellerine bayılıyorum nadiren de olsa farklı bir marka ürün lazım olduğunda gratisin yolunu tutuyorum

bende gratis var ama watsonsta alacağım sanırım o daha avantajlıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…