• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wall Street İnstitute..

kadifekutu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
155
1
46
İstanbul
Arkadaşlar ben dil eğitimi için Wall Street ile görüştüm. 7 seviye için 4.860 TL dediler. Bir hoca ile en fazla 3 kişi beraber çalışıyorsun.Bilgisayar ortamlı laboratuvarları var.Öğrenme garantili ve ders saatleri esnek...Bu kurs hakkında bilgisi olan var mı? Giden yada yakınlarından duyan var mı?

Benim iş ve eski ev arkadaşım gidiyor bu kursa kaç kurdu tam hatırlamıyorum ama kendisinin seviyesi upper ielts için hazırlanıyor. İlk kez sınava girdi ielts ama başarılı olamadı maalesef hala kursu devam ediyor ielts kursu değil ama kur olarak gidiyor bidiğim kadarıyla. Gnelde bilgisayar ile başbaşa çalıştığını, vardiyalı çalıştığımız için sadece esnek saatlerinin olmasının iyi olduğunu onun dışında verdiği paraya çokta değmediğini söylemişti. Çok fazla muhattap olacak hoca bulamadığını söylemişti. Ama yine de şikayetimvar dan diğer yerlerden e kontrol etmeni tavsiye ederim az para değil çünkü. British ve just englishte örneğin lise öğrencisi gibi eğitim veriliyormuş ona da yine iş arkadşalarım gitti ama hiç memnun kalmadılar bıraktılar kursları. Bende kurs aradım aa aklıma yatan bir kurs bualmadım evde internetten döküman bularak çalılıyorum Eğer buldğun iyi bir kurs olursa bu konu başlığında paylaşırsan ve memnuniyet dereceni yazarsan çok sevnirim :)

Arkadaşlar ben dil eğitimi için Wall Street ile görüştüm. 7 seviye için 4.860 TL dediler. Bir hoca ile en fazla 3 kişi beraber çalışıyorsun.Bilgisayar ortamlı laboratuvarları var.Öğrenme garantili ve ders saatleri esnek...Bu kurs hakkında bilgisi olan var mı? Giden yada yakınlarından duyan var mı?

merhaba canım

arkadaşın dediği gibi değil just english ben 2 kur gittim hocaları çok iyi bence öğretmek için bu kadar uğraşan başka hoca görmedim ben bizimkisi süperdi valla şimdi benim 3 kurum var ama 3 aylık kızım olduğundan dolayı devam edemedim ve bakıcak kimsemde olmadığından gidemicem gibi duruyor istersen sende git araştır just english kurların şimdiki ücretlerini öğren,eğer kafana yatarsa just english ben 1 yıl önceki aldığım fiyattan sana devredebilirim hatta dahada yardımcı olurum eğer düşünürsen , birde herşey sende bitiyor tabiki birazda kursta önemli ama sen istersen azimli ve istekli olursan inanki öğrenirsin bir şekilde sana şimdiden bol şanşlar dilerim ...

Ben gidiyorum hiç tavsiye etmiyorum öncelikle 3 kişi değil bazen 6 kişi olduğu da oluyor
3kere multimedya yapıyorsun örneğin hergün 1 er tane yaptın 3 günde bitirdin 3 gün sonra
hocayla ders randevusu (encounter) alamıyorsun önceki dersinle bidahaki dersinin arasında
10 gün geçmesi gerekli. Yani ben memnun değilim ama sözleşmeli olduğu için iptal de etmiyorlar
yani gitmesem de param boşa gidecek oyüzden gidiyorum ama yararı pek yok..

Son düzenleme:
Ben gidiyorum hiç tavsiye etmiyorum öncelikle 3 kişi değil bazen 6 kişi olduğu da oluyor
3kere multimedya yapıyorsun örneğin hergün 1 er tane yaptın 3 günde bitirdin 3 gün sonra
hocayla ders randevusu (encounter) alamıyorsun önceki dersinle bidahaki dersinin arasında
10 gün geçmesi gerekli. Yani ben memnun değilim ama sözleşmeli olduğu için iptal de etmiyorlar
yani gitmesem de param boşa gidecek oyüzden gidiyorum ama yararı pek yok..

sen just english'ten memnun değilsin ? dediğin şekilde bir eğitimleri yok onların ama ...

merhaba arkadaşlar,

Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim.Bende Wall streeti bir arkadaşım sayesinde duydum o çok memnun kalmıştı o yüzden bende oraya gittim ama biraz daha araştırma yapmam gerekiyor.. çok fazla kurs var insanın kafası karışıyor.Belki de imkanı olsa yurtdışı eğitimi bu konuda en iyisi..

Back