Yeni aldım daha şimdilik memnunum. Saçlarımı görenlerde sevdiler güzel yapmış dediler..
Yıpratma konusunda bişey diyemicem uzun süredir kullanmıyorum çünkü.
Ama düzleştirici ne kadar yıpratıyosa buda o kadardır heralde..
Estağfirullah..ben kalın dalga yapsın istiyorum.seninkisi nasıl?çok sordum de mi
Estağfirullah..
Kalın değil malesef daha küçük dalgalar.
Sanki balık sırtı yapmışsında açmışsın gibi duruyor.
Ben anneme arkadaşıma çok ördürürdüm güzel durduğu için o yüzden tam benim istediğim gibi yani..
Aynen bende anneme arkadaşıma ikili balık sırtı ördürüyordum sürekli :)
iste tam benim istediğim gibi yapıyormus.
ben aksamları saclarımı örüyorum sabah acıyorum hatta avatarımdaki fotografta da yapılmıs hali var.
arkadasım balık sırtı ördügünde cok daha güzel duruyordu ama ben normal örüp acıyorum..
baktıgım yerlerde tost diger malzemeleriyle birlikte satılıyor set olarak.. tek satılmıyor dediler bana. bende biraz daha arastırayım. tesekkürler kızlar
Kizlar peki bu wag masalar kalin telli saçlari nasil yapiyor??biyerde kardesim denemis çok kabartiyor saçi dedi korktum almaya....:18:zaten saçlarim gür ve kalin telli birde kabarirsa yuzum gozum kaybolur valla....:26:
Evkur'dan peşin 118 tlye aldım ben..kızlar mrb, bu maşayı bugün , bilinen bi internet sitesnde gördüm, 139 tl kargosuz fiyat , acaba başka yerlerde daha ucuzu var mıdır?
Evkur'dan peşin 118 tlye aldım ben..
Ben 2 hafta önce erkek arkadaşımın hediyesi olarak buna https://www.peruksatis.com/wag-masa-babyliss sahip oldum, bayadır istiyordum ve bulunduğum şehirde yalnız evkurda vardı. Peşin 128, taksitle 148 tl.. 5 tane maşa ve düzleştiriciye sahibim bunun kadar memnun kalmamamıştım, tam istediğim saç modeline sahip oluyorum. Üstelik zor şekil alan saçımda oldukça başarılı bir performansı var.. Çok ama çok memnunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?