merhaba bayanlar 1-2 aydır örülmüş açılmış şeklinde bir saç görünümüne sahip olamk istiyorum.
önce babyliss any vave wag maşaya baktım piyasa fiyatı...160 tl.
fonexin sitesinde ise fonex wag maşa 90 tl
çok para vermek istemiyorum ama güzelde dursun istiyorum fonex wag kullanan varsa yorumlarınızı ve resimlerinizi merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 531878 bu fonexin
buda babylisinn
Eki Görüntüle 531880 sizce hagisi
merhaba bayanlar 1-2 aydır örülmüş açılmış şeklinde bir saç görünümüne sahip olamk istiyorum.
önce babyliss any vave wag maşaya baktım piyasa fiyatı...160 tl.
fonexin sitesinde ise fonex wag maşa 90 tl
çok para vermek istemiyorum ama güzelde dursun istiyorum fonex wag kullanan varsa yorumlarınızı ve resimlerinizi merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 531878 bu fonexin
buda babylisinn
Eki Görüntüle 531880 sizce hagisi
bence babylis al canım. hem bilindik kaliteli marka. benim arkadaşıma almayadan gelmişti markasını hatırlıyamiycam çok dandikti ne ısınıyodu ne doğru düzgün şekil veriyodu. minik minik örmüşsünde açmışsın gibi yapıyodu bide elektrikleniyodu. bence babyliss
köpük sprey felan sıksak belki bozulunca çok kötü olmaz yaa. ben çok istiyorum bunu almayı ama az parada değil 150 tl bide alıp bi kenara atarsak üzülürüm yaa.
ya bu 90tllik olanı ben de görmüştüm
emin olamadım ki ..
Geçen gün evkurda babyliss in wag maşasının fiyatını sordum. Peşin olarak 118 dediler. Daha önce baktığım yerlerde falan 150 diyolardı.
Fiyatını duyunca aldım bu gün. Saçlarımı yıkayıp denedim hemen
Ben çok beğendim çok hoş durdu saçlarım.
Babyliss dışında bi markanın daha vardı fonex olmadığına eminim ama adını hatırlamıyorum.
Çok bilinen bi marka değildi sanırım unuttum fiyatınıda sormamıştım gerçi..
Düşünen varsa tereddüt etmesin derim..
Yeni aldım daha şimdilik memnunum. Saçlarımı görenlerde sevdiler güzel yapmış dediler..memnun musunuz ben de almak istiyorum da.....
saçı yıpratıyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?