waffell makinesi kullanışlı mıdır?

yaa ben bayıldım tchibonun yeni temasına, sarı turuncu fincanlar pasta tabakları çok tatlı ama çok da pahalıya geliyor:59: kahvaltı takımım biraz klasik model, özeniyorum şöyle cicili bicili tabak çanaklara. ne yapsam bilemedim yaa, kahvaltı takımı oluşturayım desem 4 kişiliği bile çok para ediyobe :18:
waffle makinesi de çok şeker görünüyor ama ben oldum olası sevmem öyle waffle tarzı tatlıları :37: seviyosan almalısın bence çünkü orijinal bi şeye benziyooo.

kızlarrr dün anneme rsmini gösterdim dur bir dakika dedi gitti salonda vitrinin içinden çkardı waffell makinesi inanmıyorum yaaa dedim...
Teyzem almanyadan getrmiş annemde çeyizime saklamış haberim yok..
9,99 euroya almış ohh be kurtuldum almaktan:66:

Lemoncum o kadar para verme canım pahalı ya.kimi ürüünleri gerçekten pahalı oluyor...

kızlarrr dün anneme rsmini gösterdim dur bir dakika dedi gitti salonda vitrinin içinden çkardı waffell makinesi inanmıyorum yaaa dedim...
Teyzem almanyadan getrmiş annemde çeyizime saklamış haberim yok..
9,99 euroya almış ohh be kurtuldum almaktan:66:

Lemoncum o kadar para verme canım pahalı ya.kimi ürüünleri gerçekten pahalı oluyor...

Canımm süper olmuş daha yeni gördüm sınavlardan dolayı nete giremiyordum. En iyisi zaten Almanya'dan getirtmek. Benim gibi 10 euroya halletmişsin. Güzel günlerde kullan canım :16:

Back