waffell makinesi kullanışlı mıdır?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
nasıldır acaba gerekli midr sizce??alsam mı yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
arama motoruna waffle tost makinesi yazarsan bi kaç marka çıkıyor.
ama kullanmadığım için bilmiyorum nasıllar

bence de o tip değişik aparatları olan tost makinalarından alabilirsin. ama waffell çok seviyorum sık sık yaparım diyosan tabi al. çeyiz için alacak çok fazla şey var böyle ufak tefek şeylere çok para gidiyor. bence masraf yapma kendine. bende gördüm tchibo.da bunu sevimli görünüyor ama gereksiz bence.

Bende llavinyaya katılıyorum.Eğer sadece dursun diye alıcaksan hiç gerek yok. Kendi adıma söylemem gerekirse çok seviyorum. Şöyle bir durum da var eğer yurtdışında tanıdıkların varsa onlardan getirmelerini isteyebilirsin. Çünkü orada fiyatlar uygun oluyor. Almanyaya gittiğimde almıştım.

bence gereksiz
bende waffle aparatı olan tost makinesi vardı
bir kere yapayım dedim
mutlaka hamur az da olsa tasıo
sonra yapısıyor kalıyor
temizlemesi cok zor
onun yerine hazırla hamurunu tavanda mis gibi krep / pankek yap aynısı cok daha temiz kolay ve ucuz

çok saolun kızlar yorumlarınız için.teyzem var almanyada ama bilmiyorumki istesem mi

taşıyor mu?:44:ayy kararsız kaldım yaa üff

çok saolun kızlar yorumlarınız için.teyzem var almanyada ama bilmiyorumki istesem mi

taşıyor mu?:44:ayy kararsız kaldım yaa üff

Canım sen bilirsin ama gerçekten seviyorsan al. Yoksa çeyizde dursun dersen hiç alma onun yerine sevdiğin birşey al. Çeyiz bu masrafı bitmiyor çünkü.

Canım sen bilirsin ama gerçekten seviyorsan al. Yoksa çeyizde dursun dersen hiç alma onun yerine sevdiğin birşey al. Çeyiz bu masrafı bitmiyor çünkü.

seviyorum aslında.ve evime çocuklu misafşr gelcei çocuklar için güzel olur diye düşünüyordum aslında.arada değişiklik kendim için felan yaparım aperatif olarak diye düşünmüştümm

doğru sölüyorsun hiç bitmiyor gerçekten...aldıkça alıyorsun dahada güzelleri çıkıyor birde yani.

Evet son modeller çıksın diyorsun bir bakıyorsun ertesi gün yeni model. Ondan dolayı en iyisi içine sineni almak. O zaman teyzenle konuş orda fiyatlar gerçekten uygun. Trden bakacağın waffle makinesi ne kadar fiyatı?

evettt malesef...hımmm .bu dediğim makine 69,95 tl canım kargoyla 73 tlye geliyor bana tchıbodan bu...

Sende benim gibisin aday yok ama olsun koyalım Canın mı sıkkın inşallah önemli değildir

ama herşeyi almadım öle tatlım ben .hegün değişik modeller çıkıyor diye.içime sinenleri alıyorum aynı bu makinede olduğu gibi:))
önemli malesef off yaptıkları hata yüzünden bir kez daha aynı şeyleri yapabilirim.umarım yazımıza olumlu bakarlar hatalarını anlarlarda gerek kalmaz buna

İnşallah herşey istediğin gibi olurr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…