- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
nasıldır acaba gerekli midr sizce??alsam mı yorumlarınızı bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb
waffle aparatı olan tost makinelerine bakabilirisn bence
çok saolun kızlar yorumlarınız için.teyzem var almanyada ama bilmiyorumki istesem mi
taşıyor mu?:44:ayy kararsız kaldım yaa üff
Canım sen bilirsin ama gerçekten seviyorsan al. Yoksa çeyizde dursun dersen hiç alma onun yerine sevdiğin birşey al. Çeyiz bu masrafı bitmiyor çünkü.
seviyorum aslında.ve evime çocuklu misafşr gelcei çocuklar için güzel olur diye düşünüyordum aslında.arada değişiklik kendim için felan yaparım aperatif olarak diye düşünmüştümm
doğru sölüyorsun hiç bitmiyor gerçekten...aldıkça alıyorsun dahada güzelleri çıkıyor birde yani.
Evet son modeller çıksın diyorsun bir bakıyorsun ertesi gün yeni model. Ondan dolayı en iyisi içine sineni almak. O zaman teyzenle konuş orda fiyatlar gerçekten uygun. Trden bakacağın waffle makinesi ne kadar fiyatı?
evettt malesef...hımmm .bu dediğim makine 69,95 tl canım kargoyla 73 tlye geliyor bana tchıbodan bu...
Anladım canım ben 10 euroya almıştım. Sen en iyisi teyzene söyle yani TLye çevirince bile fark baya var.
Yine de senin vereceğin karar canım. Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla.
saol canım..peki kullanıuor musun canım?[/Q2
2 kere yaptım canım sonra koydum çeyize. Biri ballı cevizli karamelli diğeri beyaz bitter fındıklı çikolatayla. Seviyormuşsun da ben al derim.
saol canım..peki kullanıuor musun canım?[/Q2
2 kere yaptım canım sonra koydum çeyize. Biri ballı cevizli karamelli diğeri beyaz bitter fındıklı çikolatayla. Seviyormuşsun da ben al derim.
amannn alım gitsin zaten bugün illaki bişey almam lazım,öle sıkıntılıyımki patlıcam resmen.aman alım dursun nede olsa kullancam ilerde.hoş ne zaman aday olur ,ne zaman evlenirim orası belli değil:)
Sende benim gibisin aday yok ama olsun koyalım Canın mı sıkkın inşallah önemli değildir
ama herşeyi almadım öle tatlım ben .hegün değişik modeller çıkıyor diye.içime sinenleri alıyorum aynı bu makinede olduğu gibi:))
önemli malesef off yaptıkları hata yüzünden bir kez daha aynı şeyleri yapabilirim.umarım yazımıza olumlu bakarlar hatalarını anlarlarda gerek kalmaz buna