Vulvoplasti vajina DIŞ dudak estetiği yaptıranlar?

leylalila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
3
1
26
Merhaba. Ben 26 yasinda bekar bir kadinim. 2 ay once labioplasti ameliyati ile vajina ic dudaklarimi kucultturdum. İzmirde ozel bir hastanede 40bin tl ye bu ameliyati yaptirdim ve cok memnunum. Fakat dis dudaklarimda sarkma gerceklesti. Doktor dolgu onermedi , istersen tamamen iyileşince tekrar gerdirme veya lazer yapıp dış dudakları da küçültürüz dedi tamam dedim.
Lazer ile mi yaptırayım normal ameliyat mi olayım hangisi daha mantıklı siz ne onerirsiniz her halükarda genel anestezi ile yaptiracagim
Herkesn iyilesme sureci farklidir benim labioplasti surecim oldukça acılı ve zor geçti. İlk haftalar çok kanamam oldu , 2 ay yatalak yaşadım çünkü ameliyattan bir hafta sonra dikişleri patlatmamla tekrar anesteziye alındım ve dikiş atıldı. ( kendi istegimle anestezi verildi Dış dudak ameliyatında daha az acılı ve kolay bir surec olur dedi beni nasıl bir süreç bekliyor yaşayan var mı?
Şubat ayında ameliyatı olalı tam 4 ay olacak ve tamamen iyileşmiş şekilde muayeneye gidecegim o zaman sureci konusucaz tekrar ama simdiden heyecanliyim

X