Vulvodini ve benzeri dert!!!!

merhaba colet bende aynı durumdayım bi çare buldunmu
Sinir ilaçları antidepresan ilaclari krem karisimlarla bı şekilde üstünü örtmeye çalışıyorum ama bazen hiç bsi fayda etmiyo bazen hafifliyo ama asla tam gecmiyo.ztn bu rahatsızlık tam gecmiyomus arastirmadigim sayfa okumadığım yorum vs kalmadı özellikle yabancı ülkede kadınlar 26 yıldır çeken var bunu bizde kimse dillendirmiyo sanırım ama tam çare bulan yok kullanılan ilaçlarda belli amitriptilin(adını yanlış yazmış olabilirim şuan) lyrica vb grup ilaçlar malesef bünye bağışıklık kazanınca bunlarda fayda etmiyo ve inanilma yan etkileri var başta rahatladım ama 17 kilo aldırdı bana şimdi onları vermeye calisiyorum

bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum nasıl oldunuz ağrınız geçtimi
Merhaba 1 yıl oldu nereden baksanız çok azaldı ama yinede devam ediyor fitil ilaç bir çok şey kullandım ilk başlarda ki gibi değilim ama yinede dediğim gibi devam ediyor bunun için bir doktora görünmeniz şart işini iyi bilen sizi dinleyip anlayıp bir tedavi uygulayacak bir doktor bulmanız lazım.Çoğu doktor doğru düzgün ilgilenmiyor çünkü.Eger başlarındaysanız mutlaka gidin aksakmayın yoksa uzun süre devam ediyor ve tamamen gecmiyor

Merhaba 1 yıl oldu nereden baksanız çok azaldı ama yinede devam ediyor fitil ilaç bir çok şey kullandım ilk başlarda ki gibi değilim ama yinede dediğim gibi devam ediyor bunun için bir doktora görünmeniz şart işini iyi bilen sizi dinleyip anlayıp bir tedavi uygulayacak bir doktor bulmanız lazım.Çoğu doktor doğru düzgün ilgilenmiyor çünkü.Eger başlarındaysanız mutlaka gidin aksakmayın yoksa uzun süre devam ediyor ve tamamen gecmiyor
hangi ilaçları kullandınız doktor ne dedi mantarmıymış

Herkese merhaba.Cok çaresizim artık derdimi kimseye anlatamıyorum.Benim iki buçuk yıl önce birden vajina ağrısı acı batma belirli bir bölgede diil her yerinde bir acım oluştu başta geçer sandım kuruluktan vs sandım ama 20 gün artık delirtecek acıya geldi doktor fitil vs verdi geçmedi sonra başka doktora gittim hiç bsi yok dedi sonra başka doktora gittim vulvodini dedi bikac krem verdi o kış mahvoldum yazın biraz azaldı ama bu kış basi tekrar çıldırttı ağrısı bir doktor vajina da 3 tane parça var alalım dedi aldırdım agrimda gram azalma olmadı.Acaba benim gibi yürürken otururken sürekli çıban varmış gibi vajinası acıyan ağrıyan buna çare bulmuş biri varsa yazabilir mi ben artık hangi doktora gideceğimi sasirdim :KK43:((
Merhaba hastalığıniza çare bulabildiniz mi yaklasik sekiz yıldır bende çekiyorum bunu bu yaz Ankara da Gökçen Erdoğan a gittim vulvodini teşhisi koydu

Sinir ilaçları antidepresan ilaclari krem karisimlarla bı şekilde üstünü örtmeye çalışıyorum ama bazen hiç bsi fayda etmiyo bazen hafifliyo ama asla tam gecmiyo.ztn bu rahatsızlık tam gecmiyomus arastirmadigim sayfa okumadığım yorum vs kalmadı özellikle yabancı ülkede kadınlar 26 yıldır çeken var bunu bizde kimse dillendirmiyo sanırım ama tam çare bulan yok kullanılan ilaçlarda belli amitriptilin(adını yanlış yazmış olabilirim şuan) lyrica vb grup ilaçlar malesef bünye bağışıklık kazanınca bunlarda fayda etmiyo ve inanilma yan etkileri var başta rahatladım ama 17 kilo aldırdı bana şimdi onları vermeye calisiyorum
Merhaba bende on kilodan fazla aldım malesef çünkü hareketlerini kısıtlıyor bir çare bulabildiniz mi

Herkese merhaba.Cok çaresizim artık derdimi kimseye anlatamıyorum.Benim iki buçuk yıl önce birden vajina ağrısı acı batma belirli bir bölgede diil her yerinde bir acım oluştu başta geçer sandım kuruluktan vs sandım ama 20 gün artık delirtecek acıya geldi doktor fitil vs verdi geçmedi sonra başka doktora gittim hiç bsi yok dedi sonra başka doktora gittim vulvodini dedi bikac krem verdi o kış mahvoldum yazın biraz azaldı ama bu kış basi tekrar çıldırttı ağrısı bir doktor vajina da 3 tane parça var alalım dedi aldırdım agrimda gram azalma olmadı.Acaba benim gibi yürürken otururken sürekli çıban varmış gibi vajinası acıyan ağrıyan buna çare bulmuş biri varsa yazabilir mi ben artık hangi doktora gideceğimi sasirdim :KK43:((
Çare bulabildiniz mi aynı durum bende de var.Allah kimseye dert verip derman aratmasın İnşAllah.Lütfen şifa bulan varsa yazsın,çok zor bir süreç😣

Çare bulabildiniz mi aynı durum bende de var.Allah kimseye dert verip derman aratmasın İnşAllah.Lütfen şifa bulan varsa yazsın,çok zor bir süreç😣
Merhaba çare bulan var mı? Sabah saatleri daha rahatken akşama doğru yanma ve batma şikayetleri başlıyor. Bitkisel bir tavsiye var mıdır

Merhaba çare bulan var mı? Sabah saatleri daha rahatken akşama doğru yanma ve batma şikayetleri başlıyor. Bitkisel bir tavsiye var mıdır
Yanma geçiyor ,kaşıntı başlıyor.Kaşıntı geçiyor tahriş oluyor.Yani gidişat değişiyor sürekli.Hepsi geçiyor bazen ama vulvada iç dudakta mercimek tanesi kadar şişlik geçmiyor.Bazen sıcağa yakın oturma banyosunda geçiyor.Sonra yine topluyor.Neyin nesi anlamadım.Doktorlarda derdime derman olamadı.
Korkuyorum vallahi altından kötü birşey çıkar diye.Daha önce parça da alındı ,temiz çıktı ama 6 ayda bir tekrar edilmesi gerekiyormuş.Ben mantarın yaptığını düşünüyorum artık .Candida ve gluten diyeti yapıyorum iki hafta oldu.Kaşıntıma iyi geldi.Vücut direncimi düşürmezsem iyidir.Propolis aldım damla şeklinde ve D vitamini K3 damla kullanıyorum.Tahin,bir damla kekik yağı yoğurda ve çayını içiyorum .Bütün bitki caylarından tüketiyorum mantara karşı iyi gelen.Bir de hakiki elma sirkesi içiyorum aktardan aldım ,suya karıştırıyorum.Sabah akşam da soğan kürüne başladım kabuğuyla kaynatıp onu tüketiyorum.Hergün gece yatarken yoğurt mutlaka ve sabah kalkıp tekrar yoğurt yiyorum(ev yoğurdu).
Paket gıda asla yok.Kahve ,çay,ekmek,pilav,makarna,bulgur ,şekerli yicekler asla yok.Sebze türü besleniyorum.Fermente türü şeyler,turşu ,tarhana corbası.Bol bol soğan ve sarımsak çiğ olsun pişmiş olsun.Sabahları bulabilirsem pazardan köy yumurtası. Yada en kötü ihtimal gezen tavuk yumurtası.Diğerlerini asla .C vitamini olarak greyfurt,portakal narenciye meyveler.Tatlı meyveler asla yemiyorum.Bu arada bunları yapınca ister istemez kilo veriliyor.Allah hepimize acil şifalar versin.Farklı deneyimleri olan söylerse bende bilmek isterim.Sağlıklı günler herkese☘️ ☘️☘️

Colet Bi care bulabildiğim vulvodiniye bende ZOR DURUMDAYIM

X