• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vukuatlı nufus kayıt örneği alma

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.779
83
selamlar suan ikametgahımın bulundugu ilde degilim . ücretsiz izindeyim . calıstıgım yerden vukuatlı nufus kagıdı örnegi istediler.ama ikametgahımın bulundugu ilden almalıymısım gercekten öylemi . ve benim adıma kayınbabam alabilir mi bilgisi olan varmı.tesekkürler

Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğinin Alınacağı Yerler

• Vukuatlı nüfus kayıt örneği almak için T.C. kimlik belgeniz ile her hangi bir il veya ilçe Nüfus Müdürlüğüne başvuru yapmanız yeterli olacaktır.
  • İnternet üzerinden vukuatlı nüfus kayıt örneği sorgulama ve çıkarma işlemi 2012 yılında bu yana yapılamamaktadır.

selamlar suan ikametgahımın bulundugu ilde degilim . ücretsiz izindeyim . calıstıgım yerden vukuatlı nufus kagıdı örnegi istediler.ama ikametgahımın bulundugu ilden almalıymısım gercekten öylemi . ve benim adıma kayınbabam alabilir mi bilgisi olan varmı.tesekkürler
Herhangi bir nüfus memurluğundan alabilirsiniz, sizin gidip almanız gerekir, sizin adınıza alınacak kaydı kayınpederinize vermeyebilirler.
Kısa ve kolay bir işlem, hazır izindeymişsiniz gidip alın.

Herhangi bir nüfus memurluğundan alabilirsiniz, sizin gidip almanız gerekir, sizin adınıza alınacak kaydı kayınpederinize vermeyebilirler.
Kısa ve kolay bir işlem, hazır izindeymişsiniz gidip alın.
tesekkür ederim . calıstıgım yerdeki memur ancak calıstıgım ilden gidip alabişecegimi söyledi oyuzden sordum.ama öyle degilmiş aldım

tesekkür ederim . calıstıgım yerdeki memur ancak calıstıgım ilden gidip alabişecegimi söyledi oyuzden sordum.ama öyle degilmiş aldım
Memur bilememiş demek ki, artık nüfus kayıtları tüm illerde online birbirine bağlı olduğundan tatile gittiğiniz yerden bile çıkarmanız mümkünHoppa

Back
X